Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

amin inşallah derincim inşallah rabbim hayırlısı neyse onu versin

ya kocişi her fırsatta bebek için kandırmaya çalışıyorum ama olmuyor

- ya aşkım bak ne güzel bebeği arka koltuğa koymuşlar ,bizim arka koltuk boş kaldı hadi gel çocuk yapalım

- ya aşkım benim canım sıkılıyor ,en iyisi gel bi çocuk yapalım

-ya aşkım bizim kimsemiz yok burda en iyisi çocuk yapalım

-ya aşkım evde azcık ses olsun ,çocuk mu yapsak acaba

-ya aşkım ben çok hastayım ,yaşlanınca napçaz kim bakçak bize ,bi çocuğumuz olsun bari de bize bakar

...................... vs ......

şeklinde her duruma uygun çocuk konulu girişler yapıyorum ama kociş de cevap sabit :

KANDIRAMAZSIN BENı sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

yaaa niye bu kadar karşı çocuğa anlamıyorumm elifimmm!!!!:sm_confused:

:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

şuan aslında hak veriyorum çocuk sahibi olmamız ,bi çocuğa bakmamız çok zor

ama o hiç bir zaman istemiyor işin kötüsü ,benim zorumla tamam dedi ama bakalım hayırlısı vazgeçmezse
:tomato:

ya evlenirken konuşmuşmuydunuz hiç?
çocuk niye sevmiyo ki?
zor bakmak gerçekten ama olduktan sonra da onlarsız hayat düşünülemiyooo...

çocukları seviyo derincim ,arkadaşların çocuklarıyla falan gayet güzel anlaşır

ama çok iyi bir gelecek sağlayamamaktan korkuyor ,bi de sorumluluğunu almak istemiyor

hasta olcak sürekli falan diyor

:roflol::roflol::roflol:devam et elif en sonunda kandırırsın sen enişteyi kaydirigubbakcemile3

bahaneler nasıl ama kaydirigubbakcemile3

adam bu yüzden bei ciddiye almıyo galiba
:roflol:

ayyyy süper koptum sabah sabah.bak yenısını buldum babalar gununde dekı esıne bak sımdı bır cocugumuz olsaydı babalar gununu kutlar sana hedıye falan alırdı bak herkez cocuguyla kutluyor falan de duygu sömurusu yap bıraz :roflol::roflol::roflol:

onu geçen sene anneler gününde söylemiştim

boşver çocuğu ben sana her sene hediye alırım demişti

başka bahaneler bulalım

günaydın gülşahcığım ben iyiyim bazen hamilelik sendromlarım ve de ani çıkışlarım oluyoo sadece...
elifciğimm ya soru oda bulmak değill evin yatak odalarıı çok dar emeli bile zor sığdırıyorum. aslında emele alacaktım oda şimdiklier babsının genç odasından bozma yer olmadığı için alamamıştım adam müstakil ev diye çıkmak istemiyoo burdann kıl oluyorumm...Çok üzgünüm çoook

günaydın tatlım kıyamam sana o kadar olur artık ıdare etsınler senı :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…