Ben varım
wc ye gitmiştim bu arada
naber :26::26:ben çamaşır yıkayıp duruyorumtatilin de döndüğünde bu telaşı var birde dede geldi aşağıda daha yukarı teşrif etmediler
Kolay gelsin
Dede geldimi sizinle dönmedi bak hemen geldi
geldi geldieltimin kızı o tarafta üniv. kazandı onlarla döndü bizede sölemio sabahtan eşim aramış yoldayız demio adam abisinden öğrendik yola çıktıklarını
Unutmuştur kusuruna bakmayın onun
tabi tabiii o ne köftehordur
namaz kılıcam gelirim
Ben gelllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiim
Kim gelmiiişşşşşş
Döndünüz mü bittimi tatil yoksa cepten mi yazıyosun
Döndük canım, az önce geldik, annemin pazartesi olan diş randevusunu doktor mecburiyetten bugüne aldı, yurtdışına çıkacakmış, annem çok kızdı söylendi ama, kadın gelir gelmez gitti dişçiye bende uyumayayım dedim, gece uyurum gündüz uyuyunca başım ağrıyarak kalkıyorum, bavul boşaltıp çamaşır makinesi çalıştırdım hemen açayım burayı dedim özledim sizi, ne var ne yok ?
Biz de seni özledik tatlımbugün kulaklarını çınlattık bi şey yok işte bildiğin gibi sen anlat neler yaptın albert napıyo şehitler oldukça allah korusun o geliyo aklıma:26:
Vallahi ben günde sanırım 7 saat yüzdümDenizden çıkmadım hiç, kitap okudum, akşamları merkeze indik, bir gece halikarnasa bir gece de katamarana ve veli bara gittik, güzeldi işte, darısı yeni tatillere diyelim, muhteşemi izleyemedim tekrarını youtube koydularsa bakacağım şimdi
Albertin psikolojisi iyice bozuldu, silah arkadaşlarımı kaybediyorum, ben burada eğitimde ders veriyorum, intikale çıkamıyorum, g.k dan emir bekleniyormuş, dün gece çıktıhiçbirşey yapamıyorum ömür, canım çok yanıyor benim bu aşk konusunda ne kötü bir alınyazım varmış ya keşke arkadaş dost seçimlerinde gösterdiğim başarıyı onda da gösterebilseydim
Oh iyi yapmışsın canımmm
Haklısın benim bile aklıma geliyosa seni düşünemiyorum bile:26: Ama aşk bu seçmekle olmuyo biliyosun ansızın kapını çalıveriyo
Yok yahu benim umudum falan da kalmadı artık, ben böyle yaşayacağım sanırım
Daha bu yaşta ne umutsuzluğu ya gözdoşumbugünkü aklım olsa ben 35 den önce evlenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?