sare benimde hoşuma gider ama eşim beğenmedi
Ya canım aslında tek isim daha iyi oluyor..okulda falan iki ismiyle çağırıyorlar çocuk için zor oluyor..
Ama sen bilirsin
Ya canım aslında tek isim daha iyi oluyor..okulda falan iki ismiyle çağırıyorlar çocuk için zor oluyor..
Ama sen bilirsin
Çekirdekte çinko var iyi olur devam ettabiki sivilce yapmıyorsa
Eşlerde birşey beğenmiyor..çocukların üçününde ismini ben buldum ama ne isimler buldum zorla beğendirdim
aynen böyle oluyo bazende 2.isim hiç kullanılmıyo sadece nüfusta geçiyo
geçen ablam yeni ev aldı taşınmalarına yardım ettik zil çaldı bir çocuk geldi ö gelmiyormu dedi,çocuğa şaşkın şaşkın bakıyorum ö kim diye
sonra aklıma geldi yeğenimin iki isimi var ama biz sadece birini kullanıyoruz ve herkeste öyle biliyor.yeğenim ikinci ismini söylemiş meğerse çocuğa diğerini sevmiyormuşta
halbuki kullandığı isim daha modern güzel
Eşlerde birşey beğenmiyor..çocukların üçününde ismini ben buldum ama ne isimler buldum zorla beğendirdim
bende olmayan çocukların isimlerini ayarlamıştım
ben sıkıntılıyım zaten sıkılır değiştirirm biaraBenim için sorun değil arkadaşlar düşünsün
aman illa beğeneceklersare benimde hoşuma gider ama eşim beğenmedi
Benimkiler tek isim, doktor göbek adı koymuştu ama onları kullanmıyoruz hiçyani tek isim en iyisi ama kulağına iki isim konabilir göbek ismi derler ya
Hayırlısı canım
Adın simay değil ozaman
ben sıkıntılıyım zaten sıkılır değiştirirm biara
aman illa beğeneceklerbenimkide beğenmiyodu bi türlü anlamına bakmadan bikaç kez tekrarlıyodu yok böyle dalga geçerler yok şöyle lakap takarlar Benimkiler tek isim, doktor göbek adı koymuştu ama onları kullanmıyoruz hiç
öyle hayırlısı
yok canım kızımın ismi simay(olucaktı)
sorun yok devam et
bende olmayan çocukların isimlerini ayarlamıştım
ben sıkıntılıyım zaten sıkılır değiştirirm biara
aman illa beğeneceklerbenimkide beğenmiyodu bi türlü anlamına bakmadan bikaç kez tekrarlıyodu yok böyle dalga geçerler yok şöyle lakap takarlar Benimkiler tek isim, doktor göbek adı koymuştu ama onları kullanmıyoruz hiç
Bıraktım şiştim çünkübugünlerde hiç durmuyor boğazım
Olacak okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?