Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kırmızı mutfak çok istiyorum ama eşim istemiyo olmıycak galiba dünürüm..

Beyaz bende düşündüm eşim diyo ki lokanta gibi olur..Adama daha renk beğendiremedimalsanaalsanasmile

Bi dolaşıp bakıcam nisan ayı gibi belki hoş görünen aklımda olmayan bi renk bulurum..

Banyoda taşları krem kahve düşünüyorum onda böyle bi karar verdimbilmiyorumkismile

Kelebek hiç bakmadım..Aklımda bulunsun..

ıstikbal regina düşünüyoruz..ıyidir heralde onun da mutfakları..

Yeşil deme bana derin:bbo:

Daha önce burda anlatmıştım..Altımdakiler mutfaklarını yaptırdı..Bi indim bakıyım dedim nasıl olmuş..Fikir olsun diye..ınmez olaydım..Mutfak dolapları yeşil yerler yeşil duvarlar yeşil boyanmış..Halı yeşil..Tülün üstündeki çiçekler yeşil masa örtüsü koymuş o yeşil:bbo:

ıçeri bi giriyosun mutfağa mı giriyosun türbeye mi belli değil..:bbo:

Zevk işte:roflol:

yok kızz o ne öyle deli kızın çeyizi gibi...sırnaşık şey
benim baktığım sade ve hoş görünüyoo.

yok kızz o ne öyle deli kızın çeyizi gibi...sırnaşık şey
benim baktığım sade ve hoş görünüyoo.

:roflol::roflol:

Bi görsen derin insan boğuluyo o kadın orda nasıl yemek yapıyo anlamıyorum:bbo:

Yeşil onun için hiç düşünmüyorum..:bbo:

Daha pastel renkler olabilir..

mutfak yerlerini ne renk yaptıracaksın ona göre dolapları da seç.
birde vanilla*brawn var üst dolapları kahve yapmışlar altları vanilya sade duruyoo ve güzel.
yerleri de beyaz laminant yapmışlar sanırım..işte duvar yer dolaplar hepsi bütün içinde güzel duruyo...

ılk önce yerlere bi karar vercez sonra ona göre dolapları seçeriz..Laminant yaptırmam derin yerleri..

Doğru diyosun ben banyonun rengini düşündüm..Mutfağın yerleri hiç düşünmedimCADIARZU

Son düzenleme:
Nereye kayboldu gerçektenakannehir

Ben de çamaşır asayım..

mutfak dolabını asla ceviz rengi yapma
aptal mütahit öyle yapmış varya silince bezin izi görünüyor iğrenç hoş şimdi evimin içi içler acısı kadın alacam bu aralar valla misafir çağıramıyorum utancımdan ama yine yapmıyorum riskli dönem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…