Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Söyleme:1:

Ama senin sanırım kilo almaya müsait bi yapın var bi salsan gitti:27:

Yok canım ben sadece memlekete gidince alıyorum:19: yoksa hiç dikkat etmiyorum :1:diyeti bırakalı nerdeyse 1 yıl olacak sadece 3 kilo aldım onuda memlekete gidince aldım:ssz:mesela şimdi antep fıstığı yiyorum..:27:

Yok canım ben sadece memlekete gidince alıyorum:19: yoksa hiç dikkat etmiyorum :1:diyeti bırakalı nerdeyse 1 yıl olacak sadece 3 kilo aldım onuda memlekete gidince aldım:ssz:mesela şimdi antep fıstığı yiyorum..:27:
Oranın yemeklerimi kilo aldırıyo acaba:26:
Bende sert severim :1:keçi peyniri hoşuma gider benim:1:

:27::27::27::27:

niye bu kadar seçmeye başladın ki acaba:26:

Keçi peyniri yedim mi acaba ben hatırlamıyorum:60:

Benim yemek seçme nedenim iştahsızlık:1:bahane arıyorum yani:27:yoksa yerdim önceden ya:ssz:2 sene de yaşadıklarım bozdu biraz beni:31:

Oranın yemeklerimi kilo aldırıyo acaba:26:

Benim yemek seçme nedenim iştahsızlık:1:bahane arıyorum yani:27:yoksa yerdim önceden ya:ssz:2 sene de yaşadıklarım bozdu biraz beni:31:

Sen yemezsin keçi peyniri :60::60:çok tuzlu oluyor zaten:1:
yok iştahsızlığını anlıyorum da yediğin şeyleri de artık sevmiyorsun ya ondan sordum demek ki iştahsızlıktan oluyor:44:

oranın yemeklerimi kilo aldırıyo acaba:26:

yok canım benim şehir dışına çıktığımda kabızlık problemim oluyor :17:birde hareket sıfır desem:27:

Back
X