Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de çıkayım eşim uyandı artık birazdan söylenir

İyi geceler görüşürüz simoşcum

sevgi abla nasılsın inşallah herşey yolundadır
ömür naber
bugün kimsecikler yok yine,bende yoktum da

iyi ki doğdun ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doğum günün kutlu olsun ablammmmm,nice yıllaraaaaaaa

Doğum günün kutlu olsun ablammm benim
İyiki doğdun İyiki varsın ve İYİKİ BİZİMLESİN....

Handan abla doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Ömür abla hiç uğramamış :26:

Ahu şükrü benimki kızmeldanın ki rahmi

herkes nerde:108::103:

Doğum günün kutlu olsun ablacım iyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni

Selammmm kızlarrrr

Güzeldilekleriniz için çokkkkk teşekkürlerrrr ediyorummmmm hepiniziçok seviyorummmm sizlerle olmak çok güzel inanınn

Abim bizde yarın dönüyor ankaraya...

Dişe gittik bugün salı günü tekrardan doku koyacak dişeee açıklık vardı o mesafeyi kapatacak gene kurtulamadım diştennnn

Selam abla hoşgeldin bizde seni çok seviyoruz

Çoğunu atlattın geçicek inşallah

Hoş buldummmmm şekrcimmmmmm seviyorsunuz demiiiii walllahamıııııı :

Evett ya az kaldı artıkk bunuda yapınca pek bişi kalmıyor artıkkkk

Bizimkilerde maç seyrediyorrrr

Vallaha tabi

Ben de izliyorum ama nasıl uykum var fener mi uyuttu benim mi uykum var anlamadımbu uyku hali nolcak bende ya :44:bugün misafirlere bana müsade içerde biraz yatayım diycektim nerdeyse

Vallaha tabi

Ben de izliyorum ama nasıl uykum var fener mi uyuttu benim mi uykum var anlamadımbu uyku hali nolcak bende ya :44:bugün misafirlere bana müsade içerde biraz yatayım diycektim nerdeyse

Biliyordum zatennnnn sevdiğiniziiiiii

Wili yok herhalde evdeee fener uyuttu bencee artur bile beğenmediiii feneriiiiii misafir,nmi vardı bugünn gdip yatsaydınnnn çay filan kendileri doldururduuuu

Biliyordum zatennnnn sevdiğiniziiiiii

Wili yok herhalde evdeee fener uyuttu bencee artur bile beğenmediiii feneriiiiii misafir,nmi vardı bugünn gdip yatsaydınnnn çay filan kendileri doldururduuuu

Yok abla yalnızım evet çok kötü oynuyolar zaten uykum var iyice uyuttular

Ben de yoktu abla annemde vardı..Çok ısrar etti annem gittim ama benim kolum hala çok güçsüz zor çevirdim direksiyonu:44:

2 gündür yataktan çıkmıyorum ruh sağlığım kötü yine

Sana bi haberim var abla o bizim dedikodumuzu yapan eltimle aramızı bozan komşu var ya trafik kazası geçirmiş 2 arabanın arasına sıkışmış kaburgaları kırılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…