Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimde bugün kasıklarım ağrıyodu ben de üşüttüm galiba şu yaz gelsede kurtulsakbilmiyorumkismile

Çamaşırları topladım katlıyorum şimdi..

yok elıfcım gecen gece bır sey gorduk ama ufo degıldı sanırım kaydirigubbakcemile3

rüyamda ömürü gördummmmmm çok tatlı bır bebısı vardı kızdı bende evlenmısım onlara oturmaya gıtmısız bebısı sevıyoruz ömürü boyle arkası dönukken gordum sacları kısaydı baskada bırsey hatırlamıyorum ama kızın cok tatlıydı ömürcüm yaa hayır olsun ınsallah kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya beni bu şekilde rüyasında gören bi milyonuncu kişisin hiç birinin çıkmadı belki seninki çıkarkaydirigubbakcemile3

Kendini de koymuş rüyasına hemen evli olarak:roflol:

Canım benim ya beni bu şekilde rüyasında gören bi milyonuncu kişisin hiç birinin çıkmadı belki seninki çıkarkaydirigubbakcemile3

Kendini de koymuş rüyasına hemen evli olarak:roflol:

belkı bır mılyonuncuya ödül vardır nerden bılıyorsun :roflol::roflol::roflol:

hem ruyamın cıkması lazım içinde bende varım kaydirigubbakcemile3

belkı bır mılyonuncuya ödül vardır nerden bılıyorsun :roflol::roflol::roflol:

hem ruyamın cıkması lazım içinde bende varım kaydirigubbakcemile3

Belki çıkar kız o zaman bir milyoncu olarak hediye alırım sana:roflol:

sağol gülşahım
ya midem bulanmadı ya yoksa bebişime bişey mi oldu

yaaa emel boyle seyler getırme aklına.bebısın ıyı içini ferah tut hamılelıgınde keyfını cıkart sen bızım dualarımız bebısı koruyor emin ol sen olurmu Şeniz Şeniz Şeniz

ne bileyim ömür korkuyorum yarın burda bir dr gitsem mi acaba yaaa içim rahatlasın

Gidersen kendi doktoruna git emelcim başka birine elletmebilmiyorumkismile

yaaa emel boyle seyler getırme aklına.bebısın ıyı içini ferah tut hamılelıgınde keyfını cıkart sen bızım dualarımız bebısı koruyor emin ol sen olurmu Şeniz Şeniz Şeniz

ay gülşahım sağol dualarınız öyle önemli ki benim için bebeğim içinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…