Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kolum alçı çıktı canım ama hala güçsüz kullanamıyorum pek yarın dr a gidicez..

Gitsene memnun değilmisin ordan:26:

memnun olmadıgım ıcın cıktım hatta bı kere da cıkmıstım gerı cagırdılar adamn hatrına gıttım (ogluyla anlasamıyoz)bu sefer gdersem ıkıncı gerı donusum olcak ters olur zaten gtmekte ıstemıyorum ya orasıda ayrı mevzu basım kaldırmıyor onları

Memnun değilsen hiç gitme o zaman ortam önemli iş yerinde

Memnun değilsen hiç gitme o zaman ortam önemli iş yerinde

valla her ısı yapıyordum yaranamıyordum bılıyomusun ustune bde azar ısıtıyordum ... smdı yerıme gelen kız temızlık yemek yapmam demıs
bunlarda kavga etmısler kızla gıdecem demıs kızda hemen benı arıyolar yana yakıla artık hergun bas agrım tutuyodu onların gurultusunden

Oh hem temizlik hem yemek hem telefon mu biraz para verip her işi sen yap ne güzel

Oh hem temizlik hem yemek hem telefon mu biraz para verip her işi sen yap ne güzel

temızlık yemek telefon kasa hesaplar cay verıyodum bulasık yıkıodum ustune azar esıttır 870 tl oda 120 sı yol

Selam ikizcimmmmm ne habers,nnnnn

Meldoşşşşşşşş hoş geldinnnn canmmmmm nasılsınnn
iyiyim ablacım sağol sen nasılsın
Başınız sağolsun canım
Adım çıkmış çok fena

Evet adın çıkmış yoksa çok masumsun

Eşim evde 1 saate yakın gidecekBir bakayım dedim burda olursanız görüşürüz..

Son düzenleme:

Masum değiliz hiç birimiz

Başım ağrıyo çok kötü olmazsam burdayım

bn ısten cıktıgımda hıc dınlenmıyorum kı cunkı kafam rahat olmuyo ne zmn ıs bulcam ne yapcam dıe uyuyamıyorum bıle

Zor tabi canım yaa inşallah hemen iş bulursunda çalışırsın sendeee kendinide çok üzme sakınnnn

Bende iyiyim canım sağolllllll

Çay koydum kendime emoş gitti yalnızlığın keyfini çıkarcam

Bu akşam karadayıyı izliycen mi abla kenan imirzalioğlunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…