- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Günaydın
Dün dr a gittik ilaçlarım yine değiştisonra eşimin işyerine gittik sonra akşam maça gittik..2 de evdeydik 4 de uyudum çok yorgunum
Günaydın canım :2::2:
Tansiyon ilacınımı değiştirdi yoksaohhhhhh gezdin desene maçı seyrettim biraz gs güzel oynadı ama alamadı yaaaa haketmedi bu skoru
Dün dişe gittim bende yine kestiler biçtiler diktilerrr ağzımın içi fena dudağım hafif şiş yinegülemiyorum bile acıyor dudak altı 1,5 saat sürdü bu sefer ya
günaydınnnnnnnn
yorgunum halsizimm nedense
herkes iyi mi
günaydın emelcm, bende öyleym uyanalı bi saat oldu hala yataktan kalkamadımgünaydınnnnnnnn
herkes iyi mi
Naber canımGünaydın
günaydın emelcm, bende öyleym uyanalı bi saat oldu hala yataktan kalkamadımçocuklarda yok ondan bu rahatlıgm
Naber canımnasılsın? Ettinmi kahvaltı
Günaydın ablacımmm
Yok antidepresan arada çok sıkılıyorum kötü hissediyorum kendimi
Maça götürdü resimlerimiz çıkar
Yine mi kestiler yageçmiş olsun
Gunaydıııınnnn
günaydınnnnnnnn
herkes iyi mi
Faydası oluyor o ilaçların,hergün mü kullanıyorsun aradamı içiyorsun yoksa
Çıksında görelimm bizdeee
Evet yaa doku aldılar yine çekilen dişin iç kısmına koydular hiç kemik kalmamış kii oradasağol canımmmm
Günaydınnnnn ahucummmmmnasılsınnnnn canımmmm
Günaydın emelişkooooone habersin eren paşa nasıllar
Her gün yatmadan 1 saat önce içiyorum
Nerden tanıycaksınız çıksa
Ay abla geçmiş olsun erimişti dimi kemik:26:
Dzenli içiyorsun demekki öbür ilacıda unutmuyon demi içmeyi
Biz tanırızzz merak etmeeee
Erime değil kemik yoğunluğu yoktu orada onun için doku alıp diş etinin içine koydular..Bir bardak dolu su gibi düşün yapılan işlemi
Bunu da düzenli içemiyorumhele öbürünü hiç sorma abla bu ay çok kötü oldu ya inşallah bi şey olmamıştır:26:
Tanımazsınız
Anladım abla bu son kesilmemiydi peki:26:
Had,bunu aradaunutursunda,ya öbürkğne ne demeliiiiiibari onu düzenli iç canım yaa dikkatli ol unutma sakın
Bakacağız aertıkkkkk bilemem
İnşallah son olacak bu sefer dişle damak arası dha kapalı arkaları dikişli ömür yaa gülemiyorum bilee
Öbürkü yandık yabu ay bi de 2 gün arka arkaya unuttuğum oldu insanın 2 gün aklına gelmez mi ya
Bugün azıtırsak nasıl gülcen abla
Nasıl unutuyon ya içmeyiiiiihiç unutmaman lazım senin wili hatrlatsaaa sana iç diyee
Azıtmayın bugünnnn yasak koyuyommmm hepinizeeeesabredin azcukkkkkk 1 hafta kadarrrrr
Ben çıkayım da eşimi uyandırayım gec kalcak kendi kendine uyanamaz şimdigidince gelirim
Görüşürüzzz canımmmmmçbuk gel ama
O da unuturunutuyorum çok dalgınım ilaçlar da yapıyo
Tamam bugün uslu dururuz nasıl durcaksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?