Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın

Dün dr a gittik ilaçlarım yine değiştisonra eşimin işyerine gittik sonra akşam maça gittik..2 de evdeydik 4 de uyudum çok yorgunum

Günaydın canım :2::2:

Tansiyon ilacınımı değiştirdi yoksa ohhhhhh gezdin desene maçı seyrettim biraz gs güzel oynadı ama alamadı yaaaa haketmedi bu skoru

Dün dişe gittim bende yine kestiler biçtiler diktilerrr ağzımın içi fena dudağım hafif şiş yine gülemiyorum bile acıyor dudak altı 1,5 saat sürdü bu sefer ya

Günaydın ablacımmm

Yok antidepresan arada çok sıkılıyorum kötü hissediyorum kendimi

Maça götürdü resimlerimiz çıkar

Yine mi kestiler ya geçmiş olsun

günaydın emelcm, bende öyleym uyanalı bi saat oldu hala yataktan kalkamadım çocuklarda yok ondan bu rahatlıgm

Naber canım nasılsın? Ettinmi kahvaltı

Yok canım kafamı toplayamadım daha her an yine uyuyabilirim

Günaydın ablacımmm

Yok antidepresan arada çok sıkılıyorum kötü hissediyorum kendimi

Maça götürdü resimlerimiz çıkar

Yine mi kestiler ya geçmiş olsun

Faydası oluyor o ilaçların,hergün mü kullanıyorsun aradamı içiyorsun yoksa

Çıksında görelimm bizdeee

Evet yaa doku aldılar yine çekilen dişin iç kısmına koydular hiç kemik kalmamış kii orada sağol canımmmm

Gunaydıııınnnn

Günaydınnnnn ahucummmmm nasılsınnnnn canımmmm

günaydınnnnnnnn
yorgunum halsizimm nedense
herkes iyi mi

Günaydın emelişkooooo ne habersin eren paşa nasıllar

Her gün yatmadan 1 saat önce içiyorum

Nerden tanıycaksınız çıksa

Ay abla geçmiş olsun erimişti dimi kemik:26:

Her gün yatmadan 1 saat önce içiyorum

Nerden tanıycaksınız çıksa

Ay abla geçmiş olsun erimişti dimi kemik:26:

Dzenli içiyorsun demekki öbür ilacıda unutmuyon demi içmeyi

Biz tanırızzz merak etmeeee

Erime değil kemik yoğunluğu yoktu orada onun için doku alıp diş etinin içine koydular..Bir bardak dolu su gibi düşün yapılan işlemi

Bunu da düzenli içemiyorum hele öbürünü hiç sorma abla bu ay çok kötü oldu ya inşallah bi şey olmamıştır:26:

Tanımazsınız

Anladım abla bu son kesilmemiydi peki:26:

Bunu da düzenli içemiyorum hele öbürünü hiç sorma abla bu ay çok kötü oldu ya inşallah bi şey olmamıştır:26:

Tanımazsınız

Anladım abla bu son kesilmemiydi peki:26:

Had,bunu aradaunutursunda,ya öbürkğne ne demeliiiiii bari onu düzenli iç canım yaa dikkatli ol unutma sakın

Bakacağız aertıkkkkk bilemem

İnşallah son olacak bu sefer dişle damak arası dha kapalı arkaları dikişli ömür yaa gülemiyorum bilee

Öbürkü yandık ya bu ay bi de 2 gün arka arkaya unuttuğum oldu insanın 2 gün aklına gelmez mi ya

Bugün azıtırsak nasıl gülcen abla

Öbürkü yandık ya bu ay bi de 2 gün arka arkaya unuttuğum oldu insanın 2 gün aklına gelmez mi ya

Bugün azıtırsak nasıl gülcen abla

Nasıl unutuyon ya içmeyiiiii hiç unutmaman lazım senin wili hatrlatsaaa sana iç diyee

Azıtmayın bugünnnn yasak koyuyommmm hepinizeeee sabredin azcukkkkkk 1 hafta kadarrrrr

Ben çıkayım da eşimi uyandırayım gec kalcak kendi kendine uyanamaz şimdi gidince gelirim

Nasıl unutuyon ya içmeyiiiii hiç unutmaman lazım senin wili hatrlatsaaa sana iç diyee

Azıtmayın bugünnnn yasak koyuyommmm hepinizeeee sabredin azcukkkkkk 1 hafta kadarrrrr

O da unutur unutuyorum çok dalgınım ilaçlar da yapıyo

Tamam bugün uslu dururuz nasıl durcaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…