Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

o kalsın, ad soyad yeter hatta baş harfleride yeter

sağol canımmm simoş ne oldu bi yazsana bana merak ettm:26:

Naber fıstığm nasıl gidiyor
Ha baş harflerini yazmışım ha adını bi şey farketmez
Sen unuttun beniiiiiiii
Bi şey mi kaçırdım ben bana bi şey yazdında görmedim mi:26:
Ben onun yaşındayken nişanlıydım
erken daha tabii ki

amin

Ona bakarsan ben 3 senelik evliydim erkek için çok erken

Oyyy kuzum benim niye özlemiyelim hem ben bugün senin doğum gününü kutladım bak istersen gerilerde bi yerde sabah

Canım benim, çok teşekkür ederim 1 ekimdi hep birlikte güzel yıllar yaşayalım inşallah, meldacığımda kutlamış ona da özel mesajla teşekkür edecektim ama mesaj kutusu dolu

Canım benim, çok teşekkür ederim 1 ekimdi hep birlikte güzel yıllar yaşayalım inşallah, meldacığımda kutlamış ona da özel mesajla teşekkür edecektim ama mesaj kutusu dolu

Biliyorum 1 ekimdi o gün unutmuşum bugün yazdım nice yıllara kuzucum

Dün kolum içinde dr a gittik ya dr hiç egzersiz yapmamışsın dedi bana hem de kocamın yanında ondan sonra yaptım desemde inandıramadım benimkini

Gözdoşum doğum günün kutlu olsun bitanemm utandım şimdi varya asıl unuttum yaa

Sağlıklı huzurlu nice nice mutlu yıllar geçirirsin inşallah canım benimmm

Ömürlede kulaklarını çınlattık geçen gün nerede gelmiyor bu aralar diye

Çok kızdı mı:18:

Kızdı:18:bi de iş yerine gittik eşimin arkadaşı vardı ona da söyledi..ben o kadar işimin arasında dr a götürüyorum hanfendi bi egzersiz bile yapmamış tembel dedi ay rezil oldumyaptım desem de inanmıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…