Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hayırlısı olsun canım çok yüz verme o zaman istemediğin bi şeyi yapma güzel güzel konuş

su an oyle kotu bı durumdayım kı anlatamam yanı
yoksa cok ararlardı benı 10 gun bı kız gelmıs yerıme rezıl etmıs bunları kıymetımı anlamıslardr umarım

neler yapmış anlattılar mı

anlattılar akıllılar :)
sureklı akrabaları gelıyomus kızın buraya hıc bos kalmıyomus ,
ıcerde tel calıyomus kız arkada arkadaslarıyla oturup sıgara ıcıyomus :)
adam dedıkı bı eroın partısı vermedıgı kaldı dukkanda bnde ıcımden sıze ıı olmus dedım

Yakında davet falan da verirmiş o

doğu illerindeki bir ağanın en büyük zevki, kar üzerine çişiyle imzasını atmakmış.bu nedenle kar yağmaya başladığı andan itibaren köyde hayvanlar dahil hiç kimse sokağa çıkamazmış. kar biraz kalınlaşınca, ağa sırtına kürkünü giyer ve köy meydanına gelirmiş. yanında da en yakın yardımcısı haso.ağa sırtını köye doğru döner sonra sorarmış:

- 'ula hasso, ahali bakiy mi?'hasso cevap verirmiş:

-'evet ağam, hepisi de bir olmuş, pencerelerden bakir.'ağa çisiyle karın üzerine imzasını atarmış 'abdullah cizrelioglu'.sonrada bir nokta koyarmış ve sorarmış:>-'hala bakirler mi?'-'he ağam, hem bakirler hem de çılgın gibim alkıslirler.'her sene ayni tören sürermiş.>aradan 7 yıl geçmiş.ağa yine, kar tuttuktan sonra, çıkmış köy meydanına.
sormuş hasso'ya:-'ahali bakir mi?'-'he ağam, bakirler, köpekler, kediler bile camdadır.'ağa 'abdullah' diye adini , arkasından 'cizrelioglu'diye soyadını yazmaya başlamış ki; kalakalmış, çünkü yaş gereği prostat. halka rezil olmak var. alçak sesle hasso'ya sormuş:-'bakirler mi?'-'he ağam, bakirler de, sen ne diye durdin öyle?'ağa çaresiz:-'ula gel yanıma, arkanı dön ahaliye, tamamla şunu.'diye emretmis.hasso bir an durmuş, sonra çişini yapmaya hazırlanmış ve ağanınkulağına eğilip :

-'ağam' demiş, 'kırk yıldırkafama vurdin, salak dedin,sırtıma vurdin aptal dedin.ha bu kulun okumayi yazmayi sökemedi ki, ucuni tut da yazının devamınısen yaz.

Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde ilginç bir çağrıda bulunmuş.
-Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın.Sınıfta çıt yok.nihayet biri kalkmış.
- sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun.çocuk hayır demiş.sizin ayakta tek başınıza durmanıza gönlüm razı olmadı

Doktorun telefonu gece yarısı deli gibi çalıyor.. doktor gidip açıyor, karşısında telaş içinde bir adam;
- ''DOKTOR! hemen gelmelisiniz!!! Eşim duştan çıktı, havlusunu yere düşürünce almak için eğildi, tam o anda poposundan içeri bir fare girdi''...
Doktor;
- ''Tamam sakin olun.. poposuna doğru bir parça peynir tutun bekleyin ben geliyorum'' der.
doktor arabasına atladığı gibi adamın evine gider. İçeri girince ne görsün, adam kadının arkasına eğilmiş, elinde peynir yerine bir balık!!..
- ''Ben size Peynir dedim ama bu balık da nerden çıkıyor?"
Adam kan ter içinde;
- ''Dediğinizi yaptım doktor'' demiş..
- ''ama fare tam kafasını uzatmıştı'ki kedi onu avlamak için atıldı''

Temel binanın altıncı katından düşmüştü. Hemen etrafını bir kalabalık sardı. Yoldan geçen biri kalabalığı yardı ve yaralı Temel'e sordu: "Ne oldu? "Temel zorlukla cevap verdi:" Vallahi bilmiyorum, ben de şimdi geldim."

merhaba arkadaşlar aranıza beni de kabul edermisiniz :18::18:

başka türlü ömür beni görmüüooo napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…