Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

abla sen hergun borekmı yapıyon yada alıyon :)
bnmde canım baklava ıstıyo ama mıdem bulanıyo hafıften aksam fenalasırım dıye korkuyorum

Sana denk geliyo heralde ama genelde bizim evde bi su böreği oluyo

Baklavada var gel ama ben yemem baklava tatlı yiyesim yok

Götürürüm canım nolcak hastanede beni kapıda karşılıyolar zaten size başka birini getirdim derim

vay vay vay namın var yanı helal sana bnm gbı basın hastalıktan kurtulmazsa oyle olursun tabı
ay varya bn bu kdrr hastalıkla yenıden koca bulmaya kalksam adam hemen bosar benı kım kımı ceker kı bu devırde

vay vay vay namın var yanı helal sana bnm gbı basın hastalıktan kurtulmazsa oyle olursun tabı
ay varya bn bu kdrr hastalıkla yenıden koca bulmaya kalksam adam hemen bosar benı kım kımı ceker kı bu devırde

Eşim oda alcam sana hastaneden diyo bana tansiyonum sorunum var ya taşınırım arada oraya aşıksa çeker niye boşasın

hem bana oyle koca denk gelmezkı sans yok bende sans

benım tansıyon 14,9 olmustu dun cokmu sence abla bn anlamıyorum

Tabi canım yükselmişyani yaşına göre çok fazla ben kronik yüksek tansiyon hastasıyım mesela öyle oldumu pek anlamıyorum tansiyonumu ama 15 i geçince gözümü açamıyorum

temizlikci sıkıntısındannihayet dun geldi biriside temizlendi yaaaeşim dio bakıomda ev temizlenince yuzun gulduheee diorum guldu dudaklarım patladıı

Amma sıkıntı yapmışsın nerden buldunuz peki memnun kaldımı seninki

Amma sıkıntı yapmışsın nerden buldunuz peki memnun kaldımı seninki

tanıdık vasıtasıyla bulduk kadın geldi camlarla çok oyalandıbir ara baktım yok alla alla bu nerde heralde diorum sigara içio balkondabir baktım ki balkon demirlerini tek tek silioeşime dedimmm ya dio yağmur yağacak yapmasın evin içi temzilensinnkadıncağız akşam 8 de gittiiiyetişmedi bile zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…