Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ne dükkanı ne satıyosunuz:26:

bılmıyordum valla cok cok gecmıs olsun nasıl oldu boyle
cok sasırdım ya hıcde denk gelmedım buralarda hasta oldgun yazılara fılan
bel fıtıgında vardı sanırım dımı
sımdı ıyımısın

bel fıtığından 6 sene önce olmuştum vida takılmıştı şimdide sırtımda vidalar var yani her yerim vida doldu iyiyim canım sağol moralimi hiç bozmadım hep çalışıyorum yürümek için henüz sol tarafım düzelmedi

Yürüyceksin tabi abla inşallah

bende de bel fıtıgı var ama abla bn kendımı gerıye dogru esnettıgım zaman butun kemıklerım yerıne oturuyo demekkı etler sıkıstgı yerden cıkıyo dımı ?
bnm anneannemdede vıda varbelınde kendıne cok dıkkat et fazla ıs yapma

ben yavas yavas yatagıma dogru yol alayım gece uyuyamıyorum zaten kalbımın sesınden

iyiy geceler ablalar yrn gorusuruz sabah sacma ruyalarımı anlatmaya gelırım

Günaydın dün sema ile mesajlaştık, annesinin cebinden, bebiş dünyaya gelmiş , sizlere çok selam söyledi, topiğede haber verirsin dedi bana, bende haber vermeye geldim, ama yoksunuz bu sabah

Günaydın dün sema ile mesajlaştık, annesinin cebinden, bebiş dünyaya gelmiş , sizlere çok selam söyledi, topiğede haber verirsin dedi bana, bende haber vermeye geldim, ama yoksunuz bu sabah

Günaydınnnn gözdoşumm bebeği doğdu çok şükür nasılmış iyidir demi ikisde gözddoşşcum semoşun tel numarası varde sende demiii verirmisin bana arayayım semoşu

Vereyim ablacığım, senin telefonuna mesaj attım şimdi semanın numarasını

burda birşey yokki....

bir zamanlar tutku diye biri beni kovmuştu bu konudan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…