ıkı masa bnm durdugum yerde var gırıste yan tarafta ousun odası var orada koltuklar masa ve sandalye fılan var arkada wc mutfak ve yemek fılan yedgımız bı blme daha var yanı koca bı daıre gbı
zaten neselı anında dınleyemezsınkı bı derdın olunca dınlıyosun bıde oyle ıı gelıyokı senı anlıyomus gbı sankı
sen bilmiyomusun canım 3 aydır hastanede yatıyordum yeni çıktım omirilikde kist ve fıtık vardı çok riskli ameliyatım ama şimdi iyiyim çok şükür yarı felç olmuştum yavaş yavaş açılıyor
Ne dükkanı ne satıyosunuz:26:
ozelden yazarım :)
gorur fılan zaten facedekı ısmımde bu gırse bulabılır valla:18:
bel fıtığından 6 sene önce olmuştum vida takılmıştı şimdide sırtımda vidalar var yani her yerim vida doldu iyiyim canım sağol moralimi hiç bozmadım hep çalışıyorum yürümek için henüz sol tarafım düzelmedi
bel fıtığından 6 sene önce olmuştum vida takılmıştı şimdide sırtımda vidalar var yani her yerim vida doldu iyiyim canım sağol moralimi hiç bozmadım hep çalışıyorum yürümek için henüz sol tarafım düzelmedi
Yürüyceksin tabi abla inşallah
ben yavas yavas yatagıma dogru yol alayım gece uyuyamıyorum zaten kalbımın sesınden
Hadi git dinlen canım iyi geceler
Günaydın dün sema ile mesajlaştık, annesinin cebinden, bebiş dünyaya gelmiş, sizlere çok selam söyledi, topiğede haber verirsin dedi bana, bende haber vermeye geldim, ama yoksunuz bu sabah
günydınlarrrrrrrröğlen dişe gidecem dikişler alınacak 12.30 da randevum var
gecmıs olsun abla ne dıkısı hepımız hastayız ya ne oluyor boyle bıze
Vereyim ablacığım, senin telefonuna mesaj attım şimdi semanın numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?