Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet yerim de kebabı hepsini bitiremem

Dokunuyo sana alerjin mi var acaba abla:26:

geçen bir poğaça yapimm dedim hata üstüne hata yaptım
sende var bir marifett
sizin oranın yuvalama çorbasını denicem bir ara tarifi alırım senden

Canım ben buralı değilim biliyorsun hiç yapmadım ben onudaha doğrusu bir yerde yedim pek beğenmedim ama yapanda buralı biri değildi ilkkez yapmıştı
Buralılar hazır yuvalama satılıyor markette bilmem gördün mü mesela bimdede var....onunla yapıyorlarmış hiç fark yok diyorlar bende deneyeceğim nasıl yapıldığını biliyorum anlatırım..

ben oralı bir komşudan öğrenmişsindir die şey ettim ben hazırını yedim .hazır bulyon tadı vardı hoş değildi orjinalini bir yerde yemiştim o güzeldi

Evet yerim de kebabı hepsini bitiremem

Dokunuyo sana alerjin mi var acaba abla:26:

Kebaba hayır dememm meselaaa

Dokunuyor hemen tıkanıyorum öksürük oluyorr anındaaa

bunlarada bakimm o zaman komşunun eşiyle ingiltereden parfüm getirdim .çakmamı aldı nedir kokular kalıcı değil gitti paracıklarımmm

Burberry wekenddd de güzell ..

Bide davidofff tavsiye ederimmmmm

ben oralı bir komşudan öğrenmişsindir die şey ettim ben hazırını yedim .hazır bulyon tadı vardı hoş değildi orjinalini bir yerde yemiştim o güzeldi
Yok canım nerde öyle komşu yokki bana yuvalama öğretsinöyle mi hiç almayayım ozamanben onu değilde mantı çorbasını beğendim
kıyma ve soğanı kavuruyorsun sonra un ,su,yumurta ve kıymayı(soğuduktan sonra)hamur yapıyorsun,küçük küçük kesiliyor sonra aynı yuvalam gibi pişiriliyoryoğurt,nohut,kuşbaşı(haşlanmış)üzerinede nane,yağ

bende ağır kalıcı olan kokuları severim.çiçek kokularıda güzel oluyor ama bir çoğu hafif

Ben de öyle seviyorum kıyafetlerimden yıkanana kadar çıkmıycak

Meldoş topiğimizin yıldönümü bugün unuttun

Belki gaza getirirseniz bi gün yaparım kolum biraz güçlensin
seni iştahtan başka hiç birşey gaza getirmez
Kebaba hayır dememm meselaaa

Dokunuyor hemen tıkanıyorum öksürük oluyorr anındaaa

Burberry wekenddd de güzell ..

Bide davidofff tavsiye ederimmmmm
alerjin mi var abla
Ben kebaplardan bi tek iskenderi seviyorum

o zaman alerji var

adan kebap dururken

seni iştahtan başka hiç birşey gaza getirmez

alerjin mi var abla

adan kebap dururken

Evet bildin

Adana acı yaaabi kere dışarda tutturdum adana olsun eşim dedi ömür urfa olsun ben dedim yok adanayiyemedim çok acıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…