Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet sipariş vercem inşallah bana göre bi şeyler vardır

Kebabcımı orası yadaev yemeği yapan yermiiiiii

Tamam abla
Pazar günü memleketten misafirim gelecekti bir kişi yarın gelmeye karar vermiş :18:nasıl yetiştireceğim işleri

1 kişiyse sorun olmaz canım yaaa geceden bile bişiler hazırlasan yarına vaktin kalırr nasılsaaa

Tamam abla
Pazar günü memleketten misafirim gelecekti bir kişi yarın gelmeye karar vermiş :18:nasıl yetiştireceğim işleri
Ne iş yapcaktın canım:26:yemeklerini bu akşamdan yap:26:
Haklı vallaaaa wiliiiiii destekliyommmmm

Teldeyimmmmm annemle görüşüyommmm
Tamam abla selam söyle
iste sende canın ne istiyor

Şu anda bi şey istemiyomenüyü bi öğrenirim o an ne isterse canımyazarım buraya

Tamam abla selam söyle

Ya sabah biraz iş yaptımda pazar gelecek diye yarın devamını yapmayı düşünüyordum öğlene kadar yemek,iş nasıl yaparım diye panikledimGerçi bu benim huyum misafir geleceği zaman hep panik yaparım

Ya sabah biraz iş yaptımda pazar gelecek diye yarın devamını yapmayı düşünüyordum öğlene kadar yemek,iş nasıl yaparım diye panikledimGerçi bu benim huyum misafir geleceği zaman hep panik yaparım

Sen yemeklerini akşamdan yap sabah da iş yaparsın zaten evin temizdir nolcak

Tamam abla selam söyle

Görüşünce söylerimmmm selamınııııı

Neyse ben çıkayım okula gideceğim çok gerildim hem yemek hem işleri nasıl toplayacağım

Telaş yapma hemennn halledersin sen nasılsa

Kebap yemem abla ev yemekleri yapıyo yeni açıldı en iyi müşterisi ben beğendim yemeklerini

Çorba iç önce miden sıcak bişi görsün,sonrada sebzeli et filan yiyebilirsinnnnn

İlkkez geliyor ve eşimin bir yakınıBiraz ağır hazırlanmam lazımsarma saracağım onu akşam yapayım akşam toplarım sabahta yaparım artık

Haledersinnnnn sennn telaş yokk ona göreeee :13:

Çorbayla pek aram yok ama bazen tavuk suyu çorba oluyo varsa içerim bi tek onu seviyorum bi de yayla çorbasını

Geçen gün ıspanak yedim yine varsa yerim seviyorum

Sen bu akşam kayınvaldedesin dimi abla

Tamam canım yaparsın sen ya gerilme o kadar

Bir aksilik olmazsa oradayızzzz kızkardeşi ve eşi geldi ankaradann

Panik yapma hemennnnn

Dont panic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…