Zaten kolay haşlanır nolcak
Evet sipariş vercem inşallah bana göre bi şeyler vardır
Tamam abla
Pazar günü memleketten misafirim gelecekti bir kişi yarın gelmeye karar vermiş :18:nasıl yetiştireceğim işleri
Ne iş yapcaktın canım:26:yemeklerini bu akşamdan yap:26:Tamam abla
Pazar günü memleketten misafirim gelecekti bir kişi yarın gelmeye karar vermiş :18:nasıl yetiştireceğim işleri
Tamam abla selam söyleHaklı vallaaaa wiliiiiii destekliyommmmm
Teldeyimmmmm annemle görüşüyommmm
iste sende canın ne istiyor
Kebabcımı orası yadaev yemeği yapan yermiiiiii
1 kişiyse sorun olmaz canım yaaa geceden bile bişiler hazırlasan yarına vaktin kalırr nasılsaaa
1 kişiyse sorun olmaz canım yaaa geceden bile bişiler hazırlasan yarına vaktin kalırr nasılsaaa
Sen bu akşam kayınvaldedesin dimi ablaAradım annemi yemek yiyorlarmış birazdan arayacam yineee
Neyse ben çıkayım okula gideceğimçok gerildim hem yemek hem işleri nasıl toplayacağım
Ne iş yapcaktın canım:26:yemeklerini bu akşamdan yap:26:
Tamam abla selam söyle
Şu anda bi şey istemiyomenüyü bi öğrenirim o an ne isterse canım yazarım buraya
İlkkez geliyor ve eşimin bir yakınıBiraz ağır hazırlanmam lazım sarma saracağım onu akşam yapayım akşam toplarım sabahta yaparım artık
Sen bu akşam kayınvaldedesin dimi abla
Tamam canım yaparsın sen ya gerilme o kadar
Ya sabah biraz iş yaptımda pazar gelecek diye yarın devamını yapmayı düşünüyordumöğlene kadar yemek,iş nasıl yaparım diye panikledim Gerçi bu benim huyum misafir geleceği zaman hep panik yaparım
Ne iş yapcaktın canım:26:yemeklerini bu akşamdan yap:26:
Tamam abla selam söyle
Şu anda bi şey istemiyomenüyü bi öğrenirim o an ne isterse canım yazarım buraya
Neyse ben çıkayım okula gideceğimçok gerildim hem yemek hem işleri nasıl toplayacağım
Kebap yemem ablaev yemekleri yapıyo yeni açıldı en iyi müşterisi ben beğendim yemeklerini
İlkkez geliyor ve eşimin bir yakınıBiraz ağır hazırlanmam lazım sarma saracağım onu akşam yapayım akşam toplarım sabahta yaparım artık
Görüşünce söylerimmmm selamınııııı
Telaş yapma hemennn halledersin sen nasılsa
Çorba iç önce miden sıcak bişi görsün,sonrada sebzeli et filan yiyebilirsinnnnn
Haledersinnnnn sennn telaş yokk ona göreeee :13:
Sen bu akşam kayınvaldedesin dimi abla
Tamam canım yaparsın sen ya gerilme o kadar
Ya sabah biraz iş yaptımda pazar gelecek diye yarın devamını yapmayı düşünüyordumöğlene kadar yemek,iş nasıl yaparım diye panikledim Gerçi bu benim huyum misafir geleceği zaman hep panik yaparım
Bir aksilik olmazsa oradayızzzzkızkardeşi ve eşi geldi ankaradann
Panik yapma hemennnnn
Dont panic
Çorbayla pek aram yok ama bazen tavuk suyu çorba oluyo varsa içerim bi tek onu seviyorum bi de yayla çorbasını
Geçen gün ıspanak yedim yine varsa yerim seviyorum
Yayla çorbası varsa ondan iç işte ne güzelll,ıspanak ta güzellllll salata filanda söyle bari
Tost yiyip gittiğine göre yemeğe gitmiyosunuz çaya heralde
Yayla çorbası pek olmuyo ya şehriye çorbası ya tavuk suyu çorba ya da mercimek çorbasısalata olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?