Yap bari yemekte hazır olurr akşamabenşmde yok daha ne yapacam bşlmyommmm
Günaydın canımmmmm iyiyim sağol sen nasıl oldunnn
Bi de eşim eve bi sivri biber almış sanırsınız ki turşu yapcazonları kızartıyım bari üzerine domates sos yapayım öyle yenir bari
nasılsın ömürüm bende iyiyim canım torunum gitti az önce içim buruk şimdiden özledim nasıl dayanacağım
B,berler fazlaysa kızart sos yap üzerine kaplara koy at buzluğa yiyeceğin zaman çıkart yiyin
Evde neler var sen uydurursun bi şeyler
nasılsın ömürüm bende iyiyim canım torunum gitti az önce içim buruk şimdiden özledim nasıl dayanacağım
Köfteli patates varda yanına bişi yapmam lazım pilav yaparım belkiiii
Allah kavuştursun cnaımmşimdi zor gelir sana ayrılık,batmana döndiler demi
Köfteli patates varda yanına bişi yapmam lazım pilav yaparım belkiiii
Allah kavuştursun cnaımmşimdi zor gelir sana ayrılık,batmana döndiler demi
evet ömürcüm iyileşeyim giderim inşallah balkonda kahve keyfine gelirim sanada
Heeee iyi fikir abla:26:dondurucuda yer var zaten:26:çok almış ya 2 kilo falan var allahtan tatlıbirazını yemek için ayırayım kalanı da dondurucuya koyayım lezzeti iyi oluyomu çıkarınca:26:
Tadı güzel oluyor daha önce yapmıştım,yemeden önce çıkarttı biraz çözülsün içi..
Yada hiç kızartmadan poşetlere koy at buzluğa yapacağın zamanda çıkar direk kızart
Çok soru soruyorum ama peki kızartmadan koyarsak buzluyken mi kızartıcam :26:hiç çözdürmeden yani:26:
handancım eskiden bende atardım buzluğa ama sonra tadını hiç sevmedim şimdi hiç koymuyorum sadece bezelye kullanıyorum
Sor tabiki gelincimüzerinde buz filan varsa onu al hemen kızart çözülmesini bekleme yumuşar yoksa..
Annemde öyle yapıyorr hep..
Kırmızı biberler varya bir ara ondanda yapmıştım buzunu elimle alıp direk kızartıyordum..
Güzel oluyor yaaa bol soslu filan ..
Aynı işlemi kavanoza koyup dolaptada bekletebiliyorsun
Anladım kayganacım teşekkür ederim
Teyzem patlıcan ve biber kızartıp koydu benim dondurucuya bunları da ekliyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?