Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nasılsın ömürüm bende iyiyim canım torunum gitti az önce içim buruk şimdiden özledim nasıl dayanacağım

Allah kavuştursun abla iyileş de sık sık gelirsin kızının yanına istanbula ben iyiyim hava güzel bugün balkona çıktım havalanıyorum

B,berler fazlaysa kızart sos yap üzerine kaplara koy at buzluğa yiyeceğin zaman çıkart yiyin

Heeee iyi fikir abla:26:dondurucuda yer var zaten:26:çok almış ya 2 kilo falan var allahtan tatlı birazını yemek için ayırayım kalanı da dondurucuya koyayım lezzeti iyi oluyomu çıkarınca:26:

Köfteli patates varda yanına bişi yapmam lazım pilav yaparım belkiiii

Allah kavuştursun cnaımmşimdi zor gelir sana ayrılık,batmana döndiler demi

Heee varmış yeter bi pilav salata

Sevgi ablanın kızı istanbula geldi abla yakınlaştı iyileşsin gelir artık o da buralara

Köfteli patates varda yanına bişi yapmam lazım pilav yaparım belkiiii

Allah kavuştursun cnaımmşimdi zor gelir sana ayrılık,batmana döndiler demi

sağol handancım batman değil kızımın tayini istanbula çıkmıştı bu sene ordalar size yaklaştık yani sanada gelirim kahve içmeye handancım iyileşeyim

Heeee iyi fikir abla:26:dondurucuda yer var zaten:26:çok almış ya 2 kilo falan var allahtan tatlı birazını yemek için ayırayım kalanı da dondurucuya koyayım lezzeti iyi oluyomu çıkarınca:26:

Tadı güzel oluyor daha önce yapmıştım,yemeden önce çıkarttı biraz çözülsün içi..

Yada hiç kızartmadan poşetlere koy at buzluğa yapacağın zamanda çıkar direk kızart

Tadı güzel oluyor daha önce yapmıştım,yemeden önce çıkarttı biraz çözülsün içi..

Yada hiç kızartmadan poşetlere koy at buzluğa yapacağın zamanda çıkar direk kızart

Çok soru soruyorum ama peki kızartmadan koyarsak buzluyken mi kızartıcam :26:hiç çözdürmeden yani:26:

handancım eskiden bende atardım buzluğa ama sonra tadını hiç sevmedim şimdi hiç koymuyorum sadece bezelye kullanıyorum

Çok soru soruyorum ama peki kızartmadan koyarsak buzluyken mi kızartıcam :26:hiç çözdürmeden yani:26:

Sor tabiki gelincim üzerinde buz filan varsa onu al hemen kızart çözülmesini bekleme yumuşar yoksa..

Annemde öyle yapıyorr hep..

Kırmızı biberler varya bir ara ondanda yapmıştım buzunu elimle alıp direk kızartıyordum..

handancım eskiden bende atardım buzluğa ama sonra tadını hiç sevmedim şimdi hiç koymuyorum sadece bezelye kullanıyorum

Güzel oluyor yaaa bol soslu filan ..

Aynı işlemi kavanoza koyup dolaptada bekletebiliyorsun

Anladım kayganacım teşekkür ederim

Teyzem patlıcan ve biber kızartıp koydu benim dondurucuya bunları da ekliyim bari

Anladım kayganacım teşekkür ederim

Teyzem patlıcan ve biber kızartıp koydu benim dondurucuya bunları da ekliyim bari

Rica ederimmmm efendimmmm ne demekkkk

Koy tabi ya hazır oluyor en azından..

Ben kaçıyommmm işim var onları halledeyim hemnnnnn eşimde gelirrrr çok kalmaz herhaldeee görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…