Olsun canım bi an önce taşın ben patatesleri soymadanyok canım ya nakliye şirketiyle bi sorun oldu yarına aksadıtamamen toplandm bekliyorum
napalım geç olsun güç olmasın
sen napıosun kuşum
netten bak gözdoşumyazar kesin
Annemle küsüzzzzz
Wouuuw çok güzelkimden şekerim
Bakayım ahuş, hoşgeldin sende, taşınıyormusunuz, kolay gelsin, zor olur taşınmak :26:
bence sen şimdi başla anca soyarsın 1 çuval patatesi kuşumOlsun canım bi an önce taşın ben patatesleri soymadan
Çok güzelkim göndermiş ya da almış alber mi yoksa
Site içerisinde 2 öte evde oturan serdar abimle pınar ablamdan, oğulları var 3 yaşında çok severim, onlarda beni sever sağolsunlar, onlar göndermişler şirkete doğumgünümde
bence sen şimdi başla anca soyarsın 1 çuval patatesi kuşum
Hadi yanoldu naptı kayganam görümceciğim
Nick değiştirdikten sonra hiç karşılaşmadınız heralde:26:
Sabah kahvaltıya ben kumpir yapayım demiştim de, patatesleri böyle kaşarlamadan ve tereyağlamadan biraz buharında tutuyum dedim, gelip kapağını açıyor, kızdım bende, o da bana kızdıÇaaat diye vurdu odasının kapısını az önce kalktı Konuşmuyoruz
aaaaa çok gereksiz bi şeymiş
Taşınıyormusunuz dedim, ta-nı-şı-yor-mu-yuz demedim ki aklı havada yenge
Dayımın kızı aradı az önce telefonda ona diyorki tansiyonum yükseldi herhalde kızım heryerim ağrıyorBana laf çarpıtıyor, 10 gün küser konuşmaz şimdi
merhabalar
herkes iyidir inş...ne var ne yokkk?? ifadeler çıkmıyor allla alla
Affeeeriin sanaa
Burda yine dikkatliyim sen beni bi de reelde görsen
Hoşgeldinmerhabalar
herkes iyidir inş...ne var ne yokkk?? ifadeler çıkmıyor allla alla
Almayacağım işte, o haksızYaaaaa ne kadar uzatıyosen al gönlünü bari
sağol canımcımBakayım ahuş, hoşgeldin sende, taşınıyormusunuz, kolay gelsin, zor olur taşınmak :26:
ne güzel incelik yapmışlar hoş ve elit bi hediye olmuşSite içerisinde 2 öte evde oturan serdar abimle pınar ablamdan, oğulları var 3 yaşında çok severim, onlarda beni sever sağolsunlar, onlar göndermişler şirkete doğumgünümde
Birini soyarken biri çürüycek onları napcaz
Affeeeriin sanaa
Hoşgeldin
Almayacağım işte, o haksız
sağol canımcımyerleşmeye sende gel yardıma bak ömürde geliyo patates salatası börek kek yapıcak, hemde 1çuval patatesle soyup yapıck
ne güzel incelik yapmışlar hoş ve elit bi hediye olmuş
o kadar diyosun yaniemoşuda çağır oda yardım etsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?