Canım onun senden önce bitti cezası gördüm ben muhtemelen 3 gün aldı
İyi akşamlar
neeeeeeeeeee ciddimisin ?
İyi akşamlar
Kısırı daha çok sevmeme rağmen patates salatasına oyumu kullanıyorum
Evet hatta handan ablaya söyledim özelden konuştuk
Biliyodum zaten
Ben sizin için soyarım be bi çuval patatesi nolcak ki canım arkadaşlarım benim
Ama şimdi baktım en son 5 gün önce mesaj yazmış:44:
Tamam bunu söyledin ya yeter
Ya ben daha ne diyeyim, allaha havale ediyorum. Beddua edeceğim şimdişok değil mi
Ya nasıl olur ya, çıkayım bende küfür edeyim abi ozaman ortalıklarda !!!!!!!!!!!Evet hatta handan ablaya söyledim özelden konuştuk
Yazıklar olsun, kapattıracağım üyeliğimi ben, gelmeyeceğim hiç işim olmaz artıkMesaj yazmadı ki canım hiç online olmadı zaten rengi değişti ondan anladım ben hemen handan ablaya söyledim nasıl olur diye
Mesaj yazmadı ki canım hiç online olmadı zaten rengi değişti ondan anladım ben hemen handan ablaya söyledim nasıl olur diye
Ya ben daha ne diyeyim, allaha havale ediyorum. Beddua edeceğim şimdi
Ya nasıl olur ya, çıkayım bende küfür edeyim abi ozaman ortalıklarda !!!!!!!!!!!
Yazıklar olsun, kapattıracağım üyeliğimi ben, gelmeyeceğim hiç işim olmaz artık
Şımarma hemen3 gün sonra yersiniz işte patates salatasını
Ama bu çok adaletsiz olmuş:44:
Ya ben daha ne diyeyim, allaha havale ediyorum. Beddua edeceğim şimdi
Ya nasıl olur ya, çıkayım bende küfür edeyim abi ozaman ortalıklarda !!!!!!!!!!!
Yazıklar olsun, kapattıracağım üyeliğimi ben, gelmeyeceğim hiç işim olmaz artık
Messenger var konuşabileceğimiz, twitter var, skype var, herşey var, oradan da konuşuruz. Adaletsizliğin daniskası bu. Nasıl olur bu ya, zavallı ezik diyorum, karşılığında küfür hakaret ediliyor bana, ben 5 gün ceza alıyorum, küfür eden benden daha az ceza alıyor, üstelik bu ezik lafını söylemeden öncede, bu başlıkta yazma benimle ilgili bir sıkıntın varsa özelden yaz öyle halledelim diyorumki insanlar tartışmayı okuyup rahatsız olmasın. Üstüne bir de cezanın şiddetlisini ben yiyiyorum. Ayıptır ya !Gözdoşşşş olmaz lütfen bizim ne suçumuz var kendinden mahrum etceksin
Evet biz de şoklar içindeydik yani o akşam zeboşla konuştuk süresiz olur banı diye ertesi gün bi baktım açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?