Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar ben çıkıyorum yarın temizlikçi gelcek erkenden gidip yatayım..Tuğbacım gel arada ya özletme kendini..Kuzeyi öp benim için...Resimlerini de bekliyorum..

Emelcim görüşürüz iyi geceler...

kizlar kusurabakmayin resim yazi ekliorum sayfalar cabuk ilerlio gormedim hosgeldin yazdiginizi bana kusura bakmayin kizlar

Aslı gülşahı al sen de çık şu izdivaça..

Sayarsınız orda sizde evi olsun iyi bi geliri olsun adam gibi adam olsun:roflol:

ben havacı ıstıyorum mavı gozlu olsun kumral yada esmer olsun yakısıklı olsun 1.85 boyunda olsun evı olsun arabası olsun baska bırsey ıstemem :roflol::roflol::roflol::roflol:

Gülşah aşağıda görünüyodu kaybolmuş:mymeka:

:mymeka:nere gititiki
gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bi de gelir şimdi abim kalk dedi der abisinin üstüne atar:roflol:

ne bagırıyorsunuz be anam bır gıttım koca topık boyunca dedıkodumu yapmıssınız :mymeka: bu aslıya :mymeka: buda ömür hanım size kaydirigubbakcemile

gercekten öyle oldu ama tam gırdım okuyordum abım geldı sen yınemı oturdun bunun basına ıkı dakıka arkamı dönmeye gelmıyor sana dedıkaydirigubbakcemile3 kalk ben oturcam dedı kaldırdı gıcık :mymeka:

:1rolleyes::roflol:

Selam kızlaropuyorumnanaktan

Bugün hamaratlığım üstünde evde temizlikçi var ben de yemek yaptım 2 sepet ütü yaptımkafamçokkarıştı Çok birikmiş:kedi: Yoruldum alışık değilim ya ellerime kramp girdi:roflol:

slm canım bugün pek bir hamarat gördüm seni :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…