- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Dün evde değildim dışarı çıkmam lazımdı akşam geldim ama buraya...
Bende çok üzüldüm ama neyse biz hallederiz bunu
Tabi halledersiniz abla, biz bir aileyiz
Patron buradaydı gelemedim, akşamda hastalandım gelemedim :26: tansiyonum düşmüş
Günaydınnnnnn gözdoşummmmgeçmiş olsunn canım şimdi nasılsınnnnn iyisin demi
Günaydın abla
Ben geldim canlarım
taşındım 4.gün bugün, hala yerleşiyorumhafta sonuna kadar tamamen bitmiş olur inşallah bu arada bi konu açtım bi bakarmısınz
sizler nasılsınız
Ben geldim canlarım
taşındım 4.gün bugün, hala yerleşiyorumhafta sonuna kadar tamamen bitmiş olur inşallah bu arada bi konu açtım bi bakarmısınz
sizler nasılsınız
Sağol ablacımHoş geldinnnnn ahucummmmnasılsın yerleşiyorsun hala demikolay gelsin sana canım...Çok acele etme ya biter nasılsaaa yerleşmek daha zevkli oluyor...Hemen bakıyorummmm canımmmm
sağol kuşumHoşgeldin canım kolay gelsin
Sağol ablacımevet yerleşmek zevkli gerçekten temiz temiz çıkar yerleştir keyifli oluyo, çocuklarda yok ya daha rahat iş güç yapıorum sen nasılsın abla
sağol kuşumnasılsın, hani patates salatası ve börek şuan çok acıktm ve yalnızım
Sağol ablacımevet yerleşmek zevkli gerçekten temiz temiz çıkar yerleştir keyifli oluyo, çocuklarda yok ya daha rahat iş güç yapıorum sen nasılsın abla
sağol kuşumnasılsın, hani patates salatası ve börek şuan çok acıktm ve yalnızım
Ben geldim canlarım
sizler nasılsınız
Yarın sabah kuaföre gidebilirim geç gelirimmmmmm herhaldeeee haber vereyimm dedimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?