Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hani ben size diyodum ya hep aslında dışarda çok farklıyımdır diye burda noluyosa işte oluyo anlamadım ama bundan sonra dışarda neysem o olcam durgun

Gözdoş geçmiş olsun canım benimde gece tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım sabah kalktım sağ gözüm kıpkırmızı ama kanamış resmen öyle bi kırmızı :26:

Ben geldim canlarım
taşındım 4.gün bugün, hala yerleşiyorum hafta sonuna kadar tamamen bitmiş olur inşallah bu arada bi konu açtım bi bakarmısınz
sizler nasılsınız

Ben geldim canlarım
taşındım 4.gün bugün, hala yerleşiyorum hafta sonuna kadar tamamen bitmiş olur inşallah bu arada bi konu açtım bi bakarmısınz
sizler nasılsınız

Hoş geldinnnnn ahucummmm nasılsın yerleşiyorsun hala demikolay gelsin sana canım...Çok acele etme ya biter nasılsaaa yerleşmek daha zevkli oluyor...Hemen bakıyorummmm canımmmm

Hoş geldinnnnn ahucummmm nasılsın yerleşiyorsun hala demikolay gelsin sana canım...Çok acele etme ya biter nasılsaaa yerleşmek daha zevkli oluyor...Hemen bakıyorummmm canımmmm
Sağol ablacım evet yerleşmek zevkli gerçekten temiz temiz çıkar yerleştir keyifli oluyo, çocuklarda yok ya daha rahat iş güç yapıorum sen nasılsın abla

Hoşgeldin canım kolay gelsin
sağol kuşum nasılsın, hani patates salatası ve börek şuan çok acıktm ve yalnızım

Kolay gelsinnnn sana çocuklarda olmayınca rahat yaparsın işini tabiiii yardıma gelelimmi ne diyorsunnnnn bende iyiyim canım sağolllll

Kıyamam yakın olsak bi şeyler yapıp getirirdim

Derdim var da geziyodum da insanları konu açacaklarına pişman ediyolar inanılmaz yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…