Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hayırdır dünürüm ya kaç yaş birden yaşlanmışsınkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum cankuşlar eee nasılsınız bkalım.böle damdan düşer gibi sordum ama eee biyerden başlamak lazım dimi.sora kabak gibi durmayayım aranızda

ıyiyiz maiberf sen nasılsın? Kendinden bahset azcık tanıyalım seni..

hoşgeldin maiberf nasılsın tanıtayım ben kendimi eğitimci evli bebişliyim 32 yaşındayım

İyiyiz maiberf sen nasılsın? Kendinden bahset azcık tanıyalım seni..

hemen kısaca özet geçeyim tatlım.29 yaşındayım türk dili mezunuyum,ama bakma eğitimci yazdığına profilde henüz kadrom yok bu yaşa geldim artık olacağıda yok.bir süre ücretli öğretmenlik yaptım.haziranda 3 yıllık evli olacağım eşim kısa dönem asker.normalde evimiz Ankara'da ama şuan ben kocaelinde annemdeyim.bebişim yok daha böle işte ekstra merak edilen bişe varsa tüm şeffaflığımla burdayım.sizleride zamanla tanımak isterim.siz epey zamandır tanışıyorsunuz sanırım

biz ömürle 1 yılı geçkindir tanışıyoruz aslıyla yeniyiz ama çabuk kaynaştık
offf şu iğrenç kpss ben de 3.yılımda atandım noormalde 2001 mezunuyum ama ancak 2**4te atandım zor valla
eşinden de uzaksın canım yaa

Evet canım biz yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz..Güzel samimi bi dostluğumuz var..Her konuda birbirimize desteğiz..Ben 10 yıllık evliyim..Bebişim yok canım..

öğretmenlik eskiden çok güzeldi şimdi öğretmen değil de çoban gibiyiz öğrenci öğrenmek istemiyor bırakalım eğlensin saygısızlık diz boyu
doğıuda öyle değildi daha güzeldi zor şartlarda antrenman yapardık bazen ayakkabılarımı çocuklRA verirdim maça öyle çıkarlardı burda çocuk doyumsuz ne istediğini bilmiyor
ceza verdim sınıfa sınıfta oturttum hiiiç umru değil

loveli emel kardelence ömür cnm bende bugün öğrendımm aama ddıklri gibi cabuk kaynastıkk bide cakılım var oda benım manevi kardesımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…