- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Günaydın
Günaydınnnnnnnne habersinnnnn gözün nasıl oldu düzeldimi biraz
Günaydın ablabiraz azalmış kocam öyle diyo ama hala var kan senden naber kızın geliyomuş ne güzel
Demet Akalın hanfendi bu bayram çalışmıycakmış eşiyle italya turuna gidiyomuş eşim de diyoki tüh ben de sana demet akalını izlemeye gidelim diycektim
Günaydın ömürcümazalıyor demekkki kanda oda geçer mrak etme..Ne olsun ya hep aynı işte temizlik günüm bugün dün pazara gidecektim eltimlere gittik herkes oradaydı alışveriş kaldı tabi..İşim bitsin dışarı çıkacam daha,sağol canım yarın geliyor süpriz oldu bide sınavları başlayacak ders çalışamam diye belirsizdi gelmesi..Kıyafetleri filan burada işte onlarıda alır hiç değilse..
Kaçırdınız desene başka sefere gidersiniz artık,demet le kocasıda balayı yaparlar artık aşk çeşmesinde
Geçiyo galiba abla gitmiycem dr a
Kışlıklarını götürür iyi olur hem de siz özlemişsinizdir
Ne alcan alışverişten..eşim dün eve bi çikolatalar almış sanki çok gelen giden oluyokarısı yemez kendi yemez dağıt çocuklara diyo kapıya çocuk da gelmiyo ki
Başka sefer artıkevet onlar aşk tazelesinler yoksa demetin boşanma zamanı geliyo
Gerek yok o zaman gitmene yne dikkat et sen gözüne koru
Kışlıkları hep burdaa her geldiğinde bişiler getirmişti şimdi geri gidecek yine
Yemeklik filan alacam işte valideler de gelirse bişeyler olur evde yemek yapmak için daha çikolata bile almadımbizim burdada çocuk hiç gelmiyor
Demet sıkılır yakında kocasından vurur tekmeyi yallah derrr
kolay gelsin ablatemizlik alışveriş bi arada zor
Sağollllbirazdan kahvaltı yapıp dışarı işini halledeyimde gelince yaparım bide yemek var,gerçi pırasa ve çorba varda ilave yaparım olmazsa
Makarna veya pilav yap fazla uğraşma bugün yorucu olmasın
Ben biraz çıkıyorum sonra gelirim
Yeni yedik onlarıdabakacam artıkkk bişler uydururum
Şakşuka olabilir
CanımGünaydın..............
çok yorgun ve uykusuzum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?