Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Demet Akalın hanfendi bu bayram çalışmıycakmış eşiyle italya turuna gidiyomuş eşim de diyoki tüh ben de sana demet akalını izlemeye gidelim diycektim

Günaydın abla biraz azalmış kocam öyle diyo ama hala var kan senden naber kızın geliyomuş ne güzel

Günaydın ömürcüm azalıyor demekkki kanda oda geçer mrak etme..Ne olsun ya hep aynı işte temizlik günüm bugün dün pazara gidecektim eltimlere gittik herkes oradaydı alışveriş kaldı tabi..İşim bitsin dışarı çıkacam daha,sağol canım yarın geliyor süpriz oldu bide sınavları başlayacak ders çalışamam diye belirsizdi gelmesi..Kıyafetleri filan burada işte onlarıda alır hiç değilse..

Geçiyo galiba abla gitmiycem dr a

Kışlıklarını götürür iyi olur hem de siz özlemişsinizdir

Ne alcan alışverişten..eşim dün eve bi çikolatalar almış sanki çok gelen giden oluyo karısı yemez kendi yemezdağıt çocuklara diyo kapıya çocuk da gelmiyo ki

Gerek yok o zaman gitmene yne dikkat et sen gözüne koru

Kışlıkları hep burdaa her geldiğinde bişiler getirmişti şimdi geri gidecek yine

Yemeklik filan alacam işte valideler de gelirse bişeyler olur evde yemek yapmak için daha çikolata bile almadım bizim burdada çocuk hiç gelmiyor

Başka sefer artıkevet onlar aşk tazelesinler yoksa demetin boşanma zamanı geliyo

Demet sıkılır yakında kocasından vurur tekmeyi yallah derrr

kolay gelsin ablatemizlik alışveriş bi arada zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…