merhaba hosgeldın.ıyıyız canım cok sükür hale bızı cay ve pasta krızıne sokuyor.
napıyım ömrüm yaa kociş olmayınca böle zombi gibi oturuyorum,hoş normalde de uyku düzensizliğim var zaten.eee siz neler yapıyorsunuz bakalım
napıyım ömrüm yaa kociş olmayınca böle zombi gibi oturuyorum,hoş normalde de uyku düzensizliğim var zaten.eee siz neler yapıyorsunuz bakalım
hoşgeldin hale ,hoşgeldin maiberf
kizlarr afedersinizzz ozeniosaniz rahatsiz oluyosaniz koymayimm ben sardirdim bu resimler cunku cok kotuyumm yine depresti prensesimmm off dayanamicam kizimin hasretine melegimi cok ozledim yarin bi ay olcakk boyle resimler daldimm agliorum bi yandan
kizlarr afedersinizzz ozeniosaniz rahatsiz oluyosaniz koymayimm ben sardirdim bu resimler cunku cok kotuyumm yine depresti prensesimmm off dayanamicam kizimin hasretine melegimi cok ozledim yarin bi ay olcakk boyle resimler daldimm agliorum bi yandan
kızlar bben gldımmmm
Aslıcım hoşgeldin..
hosgeldın aslı.konyada mısın off ögrencılık hayatım orda gectı benımde anılar deprestı sımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?