Bebekleri var dünürüm..Mızık mızık uyku saati geldi..Kalktılar hemen..Maç seyretmeye geldiler zaten..Eşim yok evde..
enişte görmesin kız :roflol::roflol: volkanı öpmek için fırsatmı kolluyorsun yoksa :jeyyar:
kız herkez maç seyretmeye niye size geliyor kaydirigubbakcemile3 kapıda bilette kesiyormusunuz :roflol::roflol::roflol:
kız herkez maç seyretmeye niye size geliyor kaydirigubbakcemile3 kapıda bilette kesiyormusunuz :roflol::roflol::roflol:
hamile kalırsam olurda birgün ,senden bir koli mercimek köftesi bekliyorum :roflol:
Bi şey demez kız tanıyo o onu:roflol:
Lig tv veriyo ya maçları..Bi tek bizde var..Beleş seyrediyolar..aklinialirimsmileHer maça gelmiyolar böyle büyük maç oldu mu geliyolar..
tatlı yiyorummm heeehhhheee
eşim aldı tabi yoksa ben istemedim
hehehhe böyle olur tabiiiSorma dünürüm tuzlu olmuş biraz bilmiyorumkismilesizsiz yiyince böyle oldueyvahedigeldismile
ben de bi bilet alsam ömür bana indirim yapar mısın heheheheekız herkez maç seyretmeye niye size geliyor kaydirigubbakcemile3 kapıda bilette kesiyormusunuz :roflol::roflol::roflol:
hamile kalırsam olurda birgün ,senden bir koli mercimek köftesi bekliyorum :roflol:
Şok Şok Şok Fenerbahçe`nin Sami Yen`de Galip Gelmesi Yasaklandı:))
Galatasaray ile oynadığımız maçtan önce Galatasaraylıların tahrik olacağını öne sürerek taraftarlarımızın maça sarı-lacivert atkılarla gitmesini yasaklayan İl Güvenlik Kurulu, takımımızın klasikleşmiş bir skorla Galatasaray`ı mağlup etmesi üzerine acilen toplantıya girdi. Toplantı sonunda yapılan açıklamada Galatasaraylıların tahrik olup, üzülmelerini önlemek amacıyla Fenerbahçemizin bundan sonra Ali Sami Yen`de galip gelmesinin yasaklandığını açıkladı. Bundan böyle takımımız Sami Yen`de en fazla berabere kalabilecek. Bu arada İl Güvenlik Kurulu`nun Galatasaray`ın 11 yıldır sürekli mağlup olduğu Saracoğlu maçları için nasıl bir çözüm getiriceği merakla bekleniyor
Antu
:roflol::roflol:
tel kadayıf fıstıklı
künefe değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?