Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kız herkez maç seyretmeye niye size geliyor kaydirigubbakcemile3 kapıda bilette kesiyormusunuz :roflol::roflol::roflol:

Lig tv veriyo ya maçları..Bi tek bizde var..Beleş seyrediyolar..aklinialirimsmileHer maça gelmiyolar böyle büyük maç oldu mu geliyolar..

Lig tv veriyo ya maçları..Bi tek bizde var..Beleş seyrediyolar..aklinialirimsmileHer maça gelmiyolar böyle büyük maç oldu mu geliyolar..

sizin ev staddan daha konforluymus ama mercımek köftelerı falan bende gelıyım barı bıdahakı maça hazır beleşmiş nasıl olsa :roflol::roflol:

Şok Şok Şok Fenerbahçe`nin Sami Yen`de Galip Gelmesi Yasaklandı:))

Galatasaray ile oynadığımız maçtan önce Galatasaraylıların tahrik olacağını öne sürerek taraftarlarımızın maça sarı-lacivert atkılarla gitmesini yasaklayan ıl Güvenlik Kurulu, takımımızın klasikleşmiş bir skorla Galatasaray`ı mağlup etmesi üzerine acilen toplantıya girdi. Toplantı sonunda yapılan açıklamada Galatasaraylıların tahrik olup, üzülmelerini önlemek amacıyla Fenerbahçemizin bundan sonra Ali Sami Yen`de galip gelmesinin yasaklandığını açıkladı. Bundan böyle takımımız Sami Yen`de en fazla berabere kalabilecek. Bu arada ıl Güvenlik Kurulu`nun Galatasaray`ın 11 yıldır sürekli mağlup olduğu Saracoğlu maçları için nasıl bir çözüm getiriceği merakla bekleniyor
Antu

:roflol::roflol:

Sorma dünürüm tuzlu olmuş biraz bilmiyorumkismilesizsiz yiyince böyle oldueyvahedigeldismile
hehehhe böyle olur tabiii
kız herkez maç seyretmeye niye size geliyor kaydirigubbakcemile3 kapıda bilette kesiyormusunuz :roflol::roflol::roflol:
ben de bi bilet alsam ömür bana indirim yapar mısın hehehehee
hamile kalırsam olurda birgün ,senden bir koli mercimek köftesi bekliyorum :roflol:

ben de bekliyorum ömürrrrr

:roflol::roflol::roflol: ayyy yazık bunlara yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…