Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O kitaptaki ana karakterin yurtdışı kezbanı olduğu söyleniyor, aşk romanları okumam ben pek :26:
Memleket meseleleri tarih kişisel gelişim kitapları daha önceliğimde, ama bak şu ateşböceği yolunu okuyabilirsin, harikaydı...
Yazarı Kristin Hannah

o nasıl bi şey:26::26:

Çok beğendiğin bir tarihi kitap varsa isim alabilirim...Ben de çok severim tarihi kitap Okurken gerçeklik hissi vermeyen kitapları sevemiyorum ben

Nevrest yazdıklarınızı okumadan geçiyorum Sen diyete başladığında da ben yazarım değişik değişik yemekler

o nasıl bi şey:26::26:

Ağlatmakla kalmaz ruhuna işler insanın, 2 farklı karakterdeki çocukluk arkadaşının hayatını anlatıyor...Dostlukları 12-13 yaşında başlamış ve süregelmiş, bak mutlaka okuman lazım
Mutlucuğum önereceğim çok kitap olur eğer istersen, akşam ayrıntılıca yazayım olurmu kuzum, annemin arkadaşları geldi, bana geçmiş olsuna ben çıkıyorum şimdilik, öptüm hepinizi

Tamam alayım bunu görüşürüz

Özel mesaj olarak yazarsan çok sevinirim mahsül... Hoşçakal

Ya canım özür dilerim ama ben söylesinler yemekten çok bahsederimTamam sustum

Şaka yapıyorum nevreste Bu konuya giriyorsam buna alışmam gerek sanırım her gün yemekten bahsediliyor

Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…