- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ne pizzamııııııııııııÇok severim pizza nadir en sevdiğim şeylerdendir
Başka neler yapacaksın tatlılar neler
Kronik bizi öldürecek şimdi:18::18:
Susalım bence:18::18:
Vişneli kurabiye aldırcam wiliyebi de sütlü tatlı yapmak lazım heralde tavuk göğsü olur
O kitaptaki ana karakterin yurtdışı kezbanı olduğu söyleniyor, aşk romanları okumam ben pek :26:
Memleket meseleleri tarih kişisel gelişim kitapları daha önceliğimde, ama bak şu ateşböceği yolunu okuyabilirsin, harikaydı...
Yazarı Kristin Hannah
O kitaptaki ana karakterin yurtdışı kezbanı olduğu söyleniyor, aşk romanları okumam ben pek :26:
Memleket meseleleri tarih kişisel gelişim kitapları daha önceliğimde, ama bak şu ateşböceği yolunu okuyabilirsin, harikaydı...
Yazarı Kristin Hannah
Nevrest yazdıklarınızı okumadan geçiyorumSen diyete başladığında da ben yazarım değişik değişik yemekler
o nasıl bi şey:26::26:
Ya canım özür dilerim ama ben söylesinler yemekten çok bahsederimTamam sustum
Bende severim çok güzelde yaparım
Ağlatmakla kalmaz ruhuna işler insanın, 2 farklı karakterdeki çocukluk arkadaşının hayatını anlatıyor...Dostlukları 12-13 yaşında başlamış ve süregelmiş, bak mutlaka okuman lazım
Mutlucuğum önereceğim çok kitap olur eğer istersen, akşam ayrıntılıca yazayım olurmu kuzum, annemin arkadaşları geldi, bana geçmiş olsuna ben çıkıyorum şimdilik, öptüm hepinizi
Ağlatmakla kalmaz ruhuna işler insanın, 2 farklı karakterdeki çocukluk arkadaşının hayatını anlatıyor...Dostlukları 12-13 yaşında başlamış ve süregelmiş, bak mutlaka okuman lazım
Mutlucuğum önereceğim çok kitap olur eğer istersen, akşam ayrıntılıca yazayım olurmu kuzum, annemin arkadaşları geldi, bana geçmiş olsuna ben çıkıyorum şimdilik, öptüm hepinizi
Ya canım özür dilerim ama ben söylesinler yemekten çok bahsederimTamam sustum
Şaka yapıyorum nevresteBu konuya giriyorsam buna alışmam gerek sanırım her gün yemekten bahsediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?