selam kızlar haberleri dinliyordum çok üzüldüm allah rahmet eylesin
2 saat sonra yani bizim burda saat henüz 19.04 siz baslayin arkaniza ben gelirim
Selam abla
Sana da geçmiş olsun canım
gecti ALLAHA sükürlersagol canim
canım yine ödevlermi veriliyor
Hayır tr saatine göreyani sizin orda 20:00 olcak
canım yine ödevlermi veriliyor
Sen karıştırdın ortalığısülo pargaliyi kendinden bile koruyordu ona bkcak olursansen hele bi uyu ömür sana yapcani bilir
corbani gercekten cok begendim baya emek vermissinetli sulu yemeklerden daha zor gibi ellerine saglik canim
Hoşgeldin ablacımselam kızlar haberleri dinliyordum çok üzüldüm allah rahmet eylesin
Ağzımız var dilimiz yok:44:Sana da geçmiş olsun canım
Evet ama gerçek bu
:18::18::18:Bu konu hakkında konuştukça otomatik olarak artıyo
2 saat sonra yani bizim burda saat henüz 19.04 siz baslayin arkaniza ben gelirim
Evet ablacım dün akşam biri kocam kızıyo biri muhteşemi izliycem diye kaçmış nevoş desen kocam kaş göz işareti yapıyo dedieeee cezalar çekilecek
Evet ablacım dün akşam biri kocam kızıyo biri muhteşemi izliycem diye kaçmış nevoş desen kocam kaş göz işareti yapıyo dedieeee cezalar çekilecek
nevoş nasılsın canım hb
Kız senin zararına olur o tamamlayamazsın bi türlü ödevi sen bilirsin valla 1 saat 1 saattir benceben saati 21 görmeden baslamamsiz 21de baslicaniz ben niye 20de basliyim
verildi bile ablahosgeldin
NereyeSen karıştırdın ortalığıYoksa ömür gündüz öyle demiyordu
Sağol canım
Hoşgeldin ablacım
Ağzımız var dilimiz yok:44:
:18::18::18:
Rabiş gel biz gidelim 21 :00 de gelelim enerji depolayalım
bende yoktum bugünde hep yatıyorum çok oturamıyorum oturunca buraya geldim
rabiş geçmiş olsun ne olmuştu ben bilmiyorum
Kız senin zararına olur o tamamlayamazsın bi türlü ödevi sen bilirsin valla 1 saat 1 saattir bence
Nereyekaşınma
Abla sende katkıda bulun
Sen karıştırdın ortalığıYoksa ömür gündüz öyle demiyordu
Sağol canım
Rabiş gel biz gidelim 21 :00 de gelelim enerji depolayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?