Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İyi geceler canım
gs ypmam ben FENERRRRR resimlerini doldururum

ben kendim hürremim nevos cok benzetiyo ya

Fener resimleri olur bende fenerliyim

Sedacığım uyumam lazım evet başım ağrıyor artık, yarın akşama kadar yatağın içinden çıkmayayım hatta
Rabiş ne yaptı sana galatasaray, burada büyük galatasaray yobazı biri var heeeeee aklında bulunsun

İyi geceler canım

Sevgim sen buradamiydin tlden girince goremiyorum kim var kim yok diye nasilsin
ben kacar sabah is var hepinize iyi muhabbetler:)

o kadar mı yaaaaaaaaaaaaa

Şaka yapıyorum
Bilmem bunu hiç düşünmedim aslında biliyormusun...Ben onunla gurur duyuyorum, tam bir asker...Mert vicdanlı vatan aşığı yiğit...
Beni bu konunun dışında hiç üzmedi ağlatmadı kırmadı aldatmadı...Hep dürüst davrandı... Tüm seçenekleri sıraladı önüme, ben bile bile ateşe yürüdüm, bağlandım çok...Bağlanılmayacak biri değil zaten, çok güzel seven bir adam...
Ya mesleğin ya ben dersem ve beni seçerse ben ömrümce bunun vicdan muhasebesini yaparım içimde...Çünkü bu adam böyle, bunun için doğmuş...
Bitirmiştik geçen 2 ay önce tayin durumu çıkmış ağustosa kadar beklermisin beni diye sordu yavrum, bak yine aşkım kabardı, beni sen gazlıyorsun culiiiiiiii. Ben kızgınım bu uyuza

Fener resimleri olur bende fenerliyim

cak canim :13::13:

Rabiş ne yaptı sana galatasaray, burada büyük galatasaray yobazı biri var heeeeee aklında bulunsun

burdada büyük fanatik bi fenerli var

Tamam sen fener resmi koy Ömür de koyu fenerli senin ödevleri ikiye katlasın

öylemi yapar :44:

Fenerbahce dedimmm

Seyrine doyum olmuyo diye

vazgectim eklemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…