Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ya ödev miiiii Modem gitti vallahi gitti iyi dayandı ama 5 yıldır kullanıyoruz. Androidler için yapılan kk uygulaması çok kötü nasıl geleceğim ben ya

Ayıp ayıp hemen saldırın bakalım. Ben hiç başka yere gidermiyim bu ıspanak tahrik etti beni

O ayrı zaten,yakaladığın için ceza alsın bir 6 ay daha

Hadiiii by byyyyyyyy
1 sene sahalardan uzak kalcak
Ya ödev miiiii Modem gitti vallahi gitti iyi dayandı ama 5 yıldır kullanıyoruz. Androidler için yapılan kk uygulaması çok kötü nasıl geleceğim ben ya
Evet çok kötü ama kullanınca alışıyosun

Ayıp ayıp hemen saldırın bakalım. Ben hiç başka yere gidermiyim bu ıspanak tahrik etti beni

Ödev almamak için modem bozuldu ayağına mı yatıyosun

Ben de Cevahir'e gidip alışveriş yapacaktım bugün. Hamsi kafa beklemiş beni, yok başka zaman alışveriş yap bilmem ne
Kafasına göre plan yapıyor.
Neyse gideyim bakalım
İyi akşamlar hepinize.

ben çıkıyom hatunlar ,spora gidicem kol hareketini yapma ayak yapma naapcam bilmiyom ama bugün kolları çalıştırıyım bari,düzgün yerim kalmadı ya

ben kibar üyeyim banlanmam
Kibarcık
Ben de Cevahir'e gidip alışveriş yapacaktım bugün. Hamsi kafa beklemiş beni, yok başka zaman alışveriş yap bilmem ne
Kafasına göre plan yapıyor.
Neyse gideyim bakalım
İyi akşamlar hepinize.
İyi akşamlar canım
ben çıkıyom hatunlar ,spora gidicem kol hareketini yapma ayak yapma naapcam bilmiyom ama bugün kolları çalıştırıyım bari,düzgün yerim kalmadı ya

İyi akşamlar

Telefondan çok zor oluyor yazmak rabiş hakkımda atıp tutma nankör seni ödevlerine kim yardım etti şimdiye kadar. Ortaaaaam kaldırdım resmi görebildinmi acaba ?

Telefondan çok zor oluyor yazmak rabiş hakkımda atıp tutma nankör seni ödevlerine kim yardım etti şimdiye kadar. Ortaaaaam kaldırdım resmi görebildinmi acaba ?

hakkini yiyemem ama ispanaga bukadar zaaf duymucaktin ödevleri sonuna kadar hak ettin

ben yardim ederim dedigin gibi nankör degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…