- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
6 ay zaten sakatlıktan forma giyemiyo
Çok fena yakalarım
Ayıp ayıp hemen saldırın bakalım. Ben hiç başka yere gidermiyim bu ıspanak tahrik etti beni
yerimden kipirdamicam tirstim :18:kolay gelsin ablacim görüsürüz
peki BDV :26::26:
1 sene sahalardan uzak kalcakO ayrı zaten,yakaladığın için ceza alsın bir 6 ay daha
Hadiiii by byyyyyyyy
Evet çok kötü ama kullanınca alışıyosunYa ödev miiiiiModem gitti vallahi gitti iyi dayandı ama 5 yıldır kullanıyoruz. Androidler için yapılan kk uygulaması çok kötü nasıl geleceğim ben ya
Ayıp ayıp hemen saldırın bakalım. Ben hiç başka yere gidermiyim bu ıspanak tahrik etti beni
Hiç ya koskoca kızispanaga uymasaydin sende
ömür nereye kayboldun kiz
Kibarcıkben kibar üyeyim banlanmam
İyi akşamlar canımBen de Cevahir'e gidip alışveriş yapacaktım bugün. Hamsi kafa beklemiş beni, yok başka zaman alışveriş yap bilmem ne
Kafasına göre plan yapıyor.
Neyse gideyim bakalım
İyi akşamlar hepinize.
ben çıkıyom hatunlar ,spora gidicem kol hareketini yapma ayak yapma naapcam bilmiyom ama bugün kolları çalıştırıyım bari,düzgün yerim kalmadı ya
Telefondan çok zor oluyor yazmakrabiş hakkımda atıp tutma nankör seni ödevlerine kim yardım etti şimdiye kadar. Ortaaaaam kaldırdım resmi görebildinmi acaba ?
Hiç ya koskoca kız
Çay istedi beyaz atlı prensim
Telefondan çok zor oluyor yazmakrabiş hakkımda atıp tutma nankör seni ödevlerine kim yardım etti şimdiye kadar. Ortaaaaam kaldırdım resmi görebildinmi acaba ?
benimkide geldi simdi istekleri bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?