Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben canım sıkkınken burayı daha çok arıyorum bunalıma girmemi engelliyo kk benim

Öyle yapma canım hasta olursun

bende tam tersi işte bütün gün sus pus oturuyorum,kızkardeşime gidince iyi gelirdi orda da hiç içimden konuşmak gelmiyor,yeğenimin şirinliği durumu kurtaıyor biraz

biliyorum nevoşum ama elimde değilki
o günden beri doğru dürüst uyku uyuyamıyorum
gözlerimin altı çöktü

Kapatma kendini

Be syrediyom hiç kaçırmadan bir yandan da sayıyom süloyla hürreme

Bende öyleyim işte,evde oturmaktan dışarı çıkmak işkence geliyor bana ..

İyi yapmıyoruz aslında böyle ..

Evet saat 9 olmuş nerdeyse mesaj çek en azından:44:

aynen ablacım ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz,biraz vurdumduymaz olabilsek keşkeeeeeeee
mesaj atayım değilmi canım,geç olursa canım istemiycek artık
insanların bu sorumsuzluğundan nefret ediyorum,nolursa olsun bir mesaj çekebilir en azından
ben öylesine onumu bekliycem ya

eşi 6.30 da geliyor biliyorum
ama biraz limonilerdi söyleyemedimi acaba
bende geç olmadan birşeyler hazırlayayım diyorum,buzlukta kurabiye filan varda yinede gel,cekse ona göre hazırlık yapmak lazım değilmi
Sen mesaj çek canım bu kadar geç haber verilir mi ya

Yada misafir umduğunu değil bulduğunu olsun haber vermedin bende birşey hazırlayamadım

Tarih olarak düşünürsek işin içinden çıkamayız

Ben öyleyim işte,hele geçen senelerde balkonda otururken giden arabalarla kavga ediyordum kendi kendimle dışarı çıkamaz olmuştum insanlar üstüme geliyor zannediyordum hep..Çok bırakmıştım kendimi o dönem,şimdi daha iyiyim ama,y,nede gitmek zor geliyor bana

Rabiş nerde ödev başlamak üzere sayacı çalıştırayım mı

Gerçekler olduğunu düşününce üzülüyorum zatenGerçi ben herşeyden etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…