Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bi önceki sayfada gidim msjimi düzenliyim a harfini yazmaya unutmusum kötü bisey cikmis ortaya

ben yazana kadar bi bakiyorum ilerki sayfa gelmis bile

ac c ödevmi olur

nasil ilk son sayfa canim anlamadim :44:

Canım topiğe girince ömürün ilk 3 yıl önce açtığı sayfa açılıyor siz sonra son sayfaya gelmiyor musunuzBende direk son yazılan mesajın olduğu sayfa açılıyor

juli niye buraya gelip bizle sohbet etmiyor artik iyiki bi ispanak yapti havalara girdi

burdayım ama şuan ıspanak yapıom kızaaammm 4 cm inceldim bu akşam ben kavitasyon daaa havam var sizim gibi şişkolarla konuşamam her ne kadar sen zayıf olsanda ben 4 cm inceldiğim için şişkosun

Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah 07:00 de kalkacağım, dizi biter bitmez uyumayı düşünüyorum, öptüm yarın görüşürüz

Çay kolay git yap gel

birazdan yapcam canim

Afiyet olsun Çaysız olmaz

sagol nevosum

Ne dalgasııııı
Kaçan top olsun

Bizi beğenmiyo

küseriz bizde hep kendimi küscek

Geliyor ama hemen kaçıyorBir resim bile eklemedi

becerememistir ondn resim eklemiyor

Benim kocam yatalım demese bari ya

sakinnnnnn

Üste çıkıyorum dur
Sizde kaçmayın
Öyle mi dersin:44:
Öyle tabi:44:ıspanak yapmak kolay mı
bi önceki sayfada gidim msjimi düzenliyim a harfini yazmaya unutmusum kötü bisey cikmis ortaya

Rabiş sen ne komik bi kadınsın ya kız nasıl güldüm tv de komik bi şeyde yokmuhteşem yüzyıl açık dönmüş kocam nasıl bakıyo yüzüme

burdayım ama şuan ıspanak yapıom kızaaammm 4 cm inceldim bu akşam ben kavitasyon daaa havam var sizim gibi şişkolarla konuşamam her ne kadar sen zayıf olsanda ben 4 cm inceldiğim için şişkosun

Ben bayağı kilo aldım bu ara, daha da alacağım 0 hareket olduğum için, ozaman benimle de konuşamazsın öyle mi ? :44:

Bu şişkoların arasında bende var mıyım kız biz çıtır topiğiz bi kere

Hiç ya çok tembel bi öğrenci onu da gözdoşa havale ediyorum

Aynen

Kaç sayfa kaldı rabiş

61 sayfacik ne az dimi canim

Canım topiğe girince ömürün ilk 3 yıl önce açtığı sayfa açılıyor siz sonra son sayfaya gelmiyor musunuzBende direk son yazılan mesajın olduğu sayfa açılıyor

bende öyle yapiyorum nevosumda ben yazana kadar bi sayfa yada 2 sayfa ilerlemis oluyor bazen mecbur gerilere gitmek zorunda kaliyorum

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah 07:00 de kalkacağım, dizi biter bitmez uyumayı düşünüyorum, öptüm yarın görüşürüz
Niye erken kalkıcan kuzum:44::44:
Geçmişi okumak için mi
İyi geceler
Gözdoş verir cezasını sen hafif ceza veriyorsun olmuyor
21 sayfa mı
Ne 21 iiiii600 e tamamlancak
birazdan yapcam canim

sagol nevosum

küseriz bizde hep kendimi küscek

becerememistir ondn resim eklemiyor

sakinnnnnn

Uyumadı da ya

yinemi ispanak yapiyon resim eklicenmi busefer ben zayifim bikerem

iyi geceler canim ALLAHA emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…