Ne dalgasııııı
Kaçan top olsun
Bizi beğenmiyo
Geliyor ama hemen kaçıyorBir resim bile eklemedi
Hiç ya çok tembel bi öğrenciGeliyor ama hemen kaçıyorBir resim bile eklemedi
ben yazana kadar bi bakiyorum ilerki sayfa gelmis bile
ac c ödevmi olur
nasil ilk son sayfa canim anlamadim :44:
ben yazana kadar bi bakiyorum ilerki sayfa gelmis bile
ac c ödevmi olur
nasil ilk son sayfa canim anlamadim :44:
Heee hem bizi de gördü ben onu göremedim bile
juli niye buraya gelip bizle sohbet etmiyor artikiyiki bi ispanak yapti havalara girdi
Hiç ya çok tembel bi öğrencionu da gözdoşa havale ediyorum
Aynen
Kaç sayfa kaldı rabiş
Çay kolay git yap gel
Afiyet olsunÇaysız olmaz
Ne dalgasııııı
Kaçan top olsun
Bizi beğenmiyo
Geliyor ama hemen kaçıyorBir resim bile eklemedi
Benim kocam yatalım demese bari ya
Öyle tabi:44:Üste çıkıyorum dur
Sizde kaçmayın
Öyle mi dersin:44:
bi önceki sayfada gidim msjimi düzenliyim a harfini yazmaya unutmusum kötü bisey cikmis ortaya
burdayım ama şuan ıspanak yapıom kızaaammm 4 cm inceldim bu akşam ben kavitasyon daaa havam var sizim gibi şişkolarla konuşamam her ne kadar sen zayıf olsanda ben 4 cm inceldiğim için şişkosun
burdayım ama şuan ıspanak yapıom kızaaammm 4 cm inceldim bu akşam ben kavitasyon daaa havam var sizim gibi şişkolarla konuşamam her ne kadar sen zayıf olsanda ben 4 cm inceldiğim için şişkosun
Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah 07:00 de kalkacağım, dizi biter bitmez uyumayı düşünüyorum, öptüm yarın görüşürüz
Hiç ya çok tembel bi öğrencionu da gözdoşa havale ediyorum
Aynen
Kaç sayfa kaldı rabiş
Canım topiğe girince ömürün ilk 3 yıl önce açtığı sayfa açılıyor siz sonra son sayfaya gelmiyor musunuzBende direk son yazılan mesajın olduğu sayfa açılıyor
Ben bayağı kilo aldım bu ara, daha da alacağım 0 hareket olduğum için, ozaman benimle de konuşamazsın öyle mi ? :44:
Bu şişkoların arasında bende var mıyımkız biz çıtır topiğiz bi kere
Niye erken kalkıcan kuzum:44::44:Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah 07:00 de kalkacağım, dizi biter bitmez uyumayı düşünüyorum, öptüm yarın görüşürüz
Ne 21 iiiiiGözdoş verir cezasını sen hafif ceza veriyorsun olmuyor
21 sayfa mı
birazdan yapcam canim
sagol nevosum
küseriz bizde hep kendimi küscek
becerememistir ondn resim eklemiyor
sakinnnnnn
61 sayfacikne az dimi canim
bende öyle yapiyorum nevosumda ben yazana kadar bi sayfa yada 2 sayfa ilerlemis oluyor bazenmecbur gerilere gitmek zorunda kaliyorum
Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah 07:00 de kalkacağım, dizi biter bitmez uyumayı düşünüyorum, öptüm yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?