Hadi herkes 5 dakika dağılsın
Benim bi de suyu ihmal etmemem lazım
nerden biliosun ağlarım işte ...Ağlaaamaaaazsııııın sen
kiz senin üzülmeni istermiyiz delisaka yapiyoruz surda
Sülo mu biz mi
Abla bir akşamda bizim için gel
5 dak mola baslamistiriyi degerlendirin
selam kızçeler,
işten çıktım ayakkabıcıya gittim ama beğenmedim iyi ki de internetten almamışım onu denemeden.
Sonra da cem yılmazın şu film midir stand up mıdır ona gittim ,girmeden bi sosili atmıştım zaten koştur koştur gittim zor yetiştim.Sinemada mısır yedim eve geldim portakal yiyodum ama midem çok kötü olduşimdi bari bakıyım yumurta falan varsa omlet yapıyım da onu yiyeyim evde ekmek yok ,yumurta da yoksa bisküvi falan kemiririm artık.Bi de bugün giydiğim bot o kadar ağır ki ayağımı mahvetti resmen bacağımı ağrıttı ya ,yarın spor ayakkabı falan mı giyip gitsem ki
Tamamhadi suyumuzu icip gelelim
Her ikisideeeee
Yarın gelirim belkiiiiiii
Selam canım başka bi şey yeme artık bence:26:
Cem yılmazı anlat hava at azıcık aaaa hiç topiğe uygun hareket etmiyosun
ama çok aç hissediyorum
e işte anlatıyom hava atıyom ya ,topiğe uygun davranıyom ben.
suyumu ictim cayimida doldurdum geldimarada bi 5 dak mola yapalim 53 sayfa var daha
görgüsüz dostlar buyrun topiğinde cem yılmaz izlemeyen klamadı sanırım
görgüsüz dostlar buyrun topiğinde cem yılmaz izlemeyen klamadı sanırım
Handan abla var Sevgi abla var nevoş var
selam kızçeler,
işten çıktım ayakkabıcıya gittim ama beğenmedim iyi ki de internetten almamışım onu denemeden.
Sonra da cem yılmazın şu film midir stand up mıdır ona gittim ,girmeden bi sosili atmıştım zaten koştur koştur gittim zor yetiştim.Sinemada mısır yedim eve geldim portakal yiyodum ama midem çok kötü olduşimdi bari bakıyım yumurta falan varsa omlet yapıyım da onu yiyeyim evde ekmek yok ,yumurta da yoksa bisküvi falan kemiririm artık.Bi de bugün giydiğim bot o kadar ağır ki ayağımı mahvetti resmen bacağımı ağrıttı ya ,yarın spor ayakkabı falan mı giyip gitsem ki
ben izlemedim
Tamam
Yarın gündüz mü akşam mı
Handan abla var Sevgi abla var nevoş var
Ben de kocam uyusun diye gözünün içine bakıyorumuyumazsa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?