Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Peki çıkışta yazdığımı okudun mu ayakkabı meselesi onu yazdım sonra öldüm gülmekten

Onu ben de okudum ,ama doğru yazmışsın bu topikte herkess evin ve topiğin içinde ayakkabı giyer ayrıca bu topiğin insanları olarak evde abiye kıyafetle dolaşırız ve akşam yemeği için giyinme diye bi kültürümüz vardır akşam yemeği için başka bir kıyafet giyeriz.Saçlarımız da her daim maşalıdır.hıh

Yok canım olur mu öyle şeyBilmemek değil öğrenmemek ayıp istersen öğrenirsin
Birara kayıptın nerelere kayboldun
banlıydım

ha ha ha kendimi bihter gibi hissettim

Tadına bakman lazım
Evet
Ya ne diycem size inanamıycaksınız pırasa yiyemiyorum :26::26:
Ben iyiyim canım

Tadına bakmak lazım

Evet yazalım kız okadar giymek için uğraştıAllahtan eşim evde değildi çok güldümGören deli sanır

Ne güzel canımBenim göbek sorunum hiç olmadıBasenden biraz vermek istiyorum3-4 cm yeter

ciddimi:44: göbek sorunu olmamması nasıl bişey ya . ben zayıflarım ama ne kadar zayıflarsam zayıflayım bi rderi bi göbek kalırım yani:44:

Ben 4cm inceldim beni örnek alsın demi

Sen şike yapıyorsun ama

hee benim gibi cahal değilsin yani. ne kaa güzel ne kaa güzel. burnumun dibindeki memleketin yemeğini bilmiyom

Sen nerdesin ki Cadu :44::44::44:

ciddimi:44: göbek sorunu olmamması nasıl bişey ya . ben zayıflarım ama ne kadar zayıflarsam zayıflayım bi rderi bi göbek kalırım yani:44:

Evet canım iki doğum yapmam rağmen göbek yok bende:44: Üst kısım yok desem daha doğru ondan olduğumdan zayıf görünüyorum

Süsümüz püsümüzde eksik olmaz hiç

Evet yazalım kız okadar giymek için uğraştıAllahtan eşim evde değildi çok güldümGören deli sanır

Ne güzel canımBenim göbek sorunum hiç olmadıBasenden biraz vermek istiyorum3-4 cm yeter

Evet
Ya ne diycem size inanamıycaksınız pırasa yiyemiyorum :26::26:

Ben iyiyim canım

Tadına bakmak lazım

Hadi yaaaa niye yiyemiyorsunnn :44:

Annen yapsın bundan azda olsa tadına bak bence

Öyledir değil mi canımRabia daha öğrenecekYavaş yavaş görgüsüz oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…