Peki çıkışta yazdığımı okudun mu ayakkabı meselesi onu yazdım sonra öldüm gülmekten
Evet sen idolümüzsün
hee benim gibi cahal değilsin yani.ne kaa güzel ne kaa güzel. burnumun dibindeki memleketin yemeğini bilmiyom
Peki çıkışta yazdığımı okudun mu ayakkabı meselesi onu yazdım sonra öldüm gülmekten
Tamam öyle yaparım
Evet yazalım kız okadar giymek için uğraştıOkudum
Ayakkabıyla girilir yazalım kapıya
Olduğu kız saka bır yana karnım boşluklarım içeri göçtü sanki
banlıydımYok canım olur mu öyle şeyBilmemek değil öğrenmemek ayıp istersen öğrenirsin
Birara kayıptın nerelere kayboldun
Onu ben de okudum ,ama doğru yazmışsın bu topikte herkess evin ve topiğin içinde ayakkabı giyer ayrıca bu topiğin insanları olarak evde abiye kıyafetle dolaşırız ve akşam yemeği için giyinme diye bi kültürümüz vardır akşam yemeği için başka bir kıyafet giyeriz.Saçlarımız da her daim maşalıdır.hıh
banlıydım
ha ha ha kendimi bihter gibi hissettim
EvetTadına bakman lazım
Ben iyiyim canımne olsun valla, sıkıntıdan patlıyom. iş yok, bilgisayar kağnı gibi, acıktım vesaire vesair , sende iyisisiniz inşallah
hee benim gibi cahal değilsin yani.ne kaa güzel ne kaa güzel. burnumun dibindeki memleketin yemeğini bilmiyom
Tamam öyle yaparım
Ayyyyy okudum onuuuu
Daha öncede yapmıştım da mayasızdı yaptığım bunu deneyeceğim akşama inşallahhhhince açılıyor biraz buda
Hiçyedinmikide cazip gelmiyor diyonnnn
Evet yazalım kız okadar giymek için uğraştıAllahtan eşim evde değildi çok güldüm Gören deli sanır
Ne güzel canımBenim göbek sorunum hiç olmadı Basenden biraz vermek istiyorum 3-4 cm yeter
Ben 4cm inceldim beni örnek alsın demi
Onu ben de okudum ,ama doğru yazmışsın bu topikte herkess evin ve topiğin içinde ayakkabı giyer ayrıca bu topiğin insanları olarak evde abiye kıyafetle dolaşırız ve akşam yemeği için giyinme diye bi kültürümüz vardır akşam yemeği için başka bir kıyafet giyeriz.Saçlarımız da her daim maşalıdır.hıh
Evet
Ya ne diycem size inanamıycaksınız pırasa yiyemiyorum :26::26:
Ben iyiyim canım
Tadına bakmak lazım
ya bişey yapmadım kiÖyle mi bayağı uzun sürdüAkıllı ol bir dahak i daha uzun olmasın
Ama diyetle sporda yapıyorum
ciddimi:44: göbek sorunu olmamması nasıl bişey ya . ben zayıflarım ama ne kadar zayıflarsam zayıflayım bi rderi bi göbek kalırım yani:44:
ciddimi:44: göbek sorunu olmamması nasıl bişey ya . ben zayıflarım ama ne kadar zayıflarsam zayıflayım bi rderi bi göbek kalırım yani:44:
Evet yazalım kız okadar giymek için uğraştıAllahtan eşim evde değildi çok güldüm Gören deli sanır
Ne güzel canımBenim göbek sorunum hiç olmadı Basenden biraz vermek istiyorum 3-4 cm yeter
Evet
Ya ne diycem size inanamıycaksınız pırasa yiyemiyorum :26::26:
Ben iyiyim canım
Tadına bakmak lazım
ya bişey yapmadım kisadece konu dışı gülmüşüm
bende yapıyom ama yanlış yapıyom sanırım:26:
Sen şike yapıyorsun ama
Sen nerdesin ki Cadu :44::44::44:
Evet canım iki doğum yapmam rağmen göbek yok bende:44: Üst kısım yok desem daha doğru ondan olduğumdan zayıf görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?