ayyy geçmiş olsun kızzz..:1shok:banyoda buz patenıne özendim dermişim ben şimdi :roflol::roflol: sağol halecım banyoyu ıslak bırakmıs bızım sıvrıler benımde haberım yoktu aceleyle gırdım basmamla düşmem aynı sanıyede oldu kaydirigubbakcemile3 ama çok artıstık düşmüşüm kolumu vurdum sadece yere.bır kac gun agrıdı o yuzden gıremedım rejımdeyım halecım yaa.vallahı dondurmalarda çok süper gorunuyor yanı sen nasılsın tatlım?
banyoda buz patenıne özendim dermişim ben şimdi :roflol::roflol: sağol halecım banyoyu ıslak bırakmıs bızım sıvrıler benımde haberım yoktu aceleyle gırdım basmamla düşmem aynı sanıyede oldu kaydirigubbakcemile3 ama çok artıstık düşmüşüm kolumu vurdum sadece yere.bır kac gun agrıdı o yuzden gıremedım rejımdeyım halecım yaa.vallahı dondurmalarda çok süper gorunuyor yanı sen nasılsın tatlım?
ayyy geçmiş olsun kızzz..:1shok:
iyi ki kafay falan çarpmadın ucuz atlatmışsın...
:mymeka:ALLAH İİLİGINI VERSIN DIKKATET CADI:roflol::roflol:AZ KALSIN HASTANELERİ İTFAİYEYI FALAN ARICAKTIM ULASAMADIM
ayy seher ablam az kaldı kayıp aranıyora cıkıcaktım dedı sabah koptum :roflol::roflol:
GÜzel bence derıncım kulagada hos gelıyo
teşekkür ederimm sevindim beğendiğinize....olumunekankayizsmilesagol canım evet yaa allah korudu:kedi:bu arada bebısın ısmıde cok guzelmış kulaga cok hoş gelıyor
banyoda buz patenıne özendim dermişim ben şimdi :roflol::roflol: sağol halecım banyoyu ıslak bırakmıs bızım sıvrıler benımde haberım yoktu aceleyle gırdım basmamla düşmem aynı sanıyede oldu kaydirigubbakcemile3 ama çok artıstık düşmüşüm kolumu vurdum sadece yere.bır kac gun agrıdı o yuzden gıremedım rejımdeyım halecım yaa.vallahı dondurmalarda çok süper gorunuyor yanı sen nasılsın tatlım?
[ı]ben de çıkmak zorundayımm eşim laptopı okula götürecekmiş...[/ı]
[ı]sınav soruları bundaymış!!!!:gitme:[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?