Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

tamam demin kendimi çekeyim dedim sadece karnımı çekebiliyorum anlaşılmıyor eşim gelsin çekerim pazartesi eklerim o zaman ben de arkadaşım hem de akşam heheheh

sınıftayım müdürle kavga ettiğimden beri sınıftayım soru yazdırıyorum yazılı da soruyorum haftaya kimse gelmez küçükler hariç

umarım çok kilo almam bebişim alsın ben ablam gibi 10 kilo ile bitirmek istiyorum
ama ebeye göre 6 kilo almışım kaldı 4

ayyy öğrencilerine yazık emel isyan ediyolardır bu havada soru yazıyoruz diye kaydirigubbakcemile3

bi tane hocamız vardı kulakları çınlasın olimpiyatları ezberletiyodu bize ,sonra da sözlü sınav yapıyordu :umursamaz:

ya 100 alsınlar diye cevapları da yazdırıyorum 20 soru 10soru soracam dedim yazılı günü 1.derste soruları yazdırdım 2.derste yazılı yapıyorum düşün daha ne yapayım

günaydın minnoşlar :roflol: emellllllllllll nerde resmın ben nıye görmedım yaaaamafoldumben
bu arada cicileride çok güzelmış allah güzel gunlerde gıymeyı nasıp etsin :Saruboceq:

günaydın gülşahçım hoşgeldin

aslıcım gördüm konuyu az önce ,nerden girmiş nerden çıkmış kaydirigubbakcemile3

ayyy aslı koptum konuyu okuyunca :roflol::roflol:arkadas ılgı çekmek istiyor belli zaten amacınada ulaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…