Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yok yok elif bundan gelin olmaz daha dün aldık bugün boşladı sen de bekar değilsin ki seni alıyım
gülşahı gelin alcam ben kaydirigubbakcemile3

alma sen bu cadıyı daha doğmadan aldatıyo bak kaydirigubbakcemile3

ENİŞTEYE KÜSTÜM:umursamaz:

noldu hayırdır ,hepsi aynı bunların alsanaalsanasmile

erkek milleti :mymeka:

SIMDI CALSIYO AKSAM GEC GELIYO BENDE ANANEMDE KALINCA BAZEN CIKAMIYORUM SONRA TLF ACTIGINDA ANANEM BAKIYO GEC CVP VERIYORUM ONA KIZMIS BıDE DUN SEHRE UZAK B YERDE INMIS SERVISTEN YÜRÜDÜ BAYA MERAK EDıP ARAMAMIISIM HıÇ BEN ONU ÖLE DEDı SABHTAN BERıDE SOGUK:gitme:

iyidir elifcim sagol sen nasılsın?ayyy bihter öldü yaa çok mutluyum sayesinde bütün dizi boyunda güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

Yuhakannehir Behlül sana kalcak sandın heralde al tepe tepe kullansempatiksalakcinni

Ben de nihalin evlenememesine çok sevindim..Gelinlikle kaldı ya öylece oh olsun..:umursamaz:

Behlülünde mezar başındaki hali hiç etkilemedi beni beter olsun..:umursamaz:

Bihtere üzüldüm değmezdi bi erkek için..:gitme:

iyidir elifcim sagol sen nasılsın?ayyy bihter öldü yaa çok mutluyum sayesinde bütün dizi boyunda güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

Yuhakannehir Behlül sana kalcak sandın heralde al tepe tepe kullansempatiksalakcinni

Ben de nihalin evlenememesine çok sevindim..Gelinlikle kaldı ya öylece oh olsun..:umursamaz:

Behlülünde mezar başındaki hali hiç etkilemedi beni beter olsun..:umursamaz:

Bihtere üzüldüm değmezdi bi erkek için..:gitme:

canlarım güzel yağmurlu bir adanadan merhaba size
herşey güzel olsun
evimiz bebeklerimizin sesiyle şenlensin
sevdiklerimizle yaşlanalım
evimizden bereket eksilmesin
sevdiklerimizle uzuuuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…