Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

eşimin sevdiği tüm yemekleri yaptım
şehriye çorbası kabak dolması barbunya cacık yaptım
bi de çaylı kek yaptım
hamile hamile ancak bunlar çıktı

yenisin cicim ayları daha
biz de evlendikten sonra istedik ben korunuyordum hapla bıraktım hemen hamile kalırım sandım ama olmadı yaş 30 du o zaman strese girdim hemen dr gittim tahlil rahim filmi ysptırdık sol tüpüm tıkalı çıktı
klomenle hamle kaldım ama malesef sürmedi o hamileliğim yapılan testte kan pıhtılaşması çıktı ilaç kulanmaya başladım 6 ay sonra kendiğiminden hamile kaldım çok şükür Rabbime binlerce şükür olsun

hımmm hayırlısı olsun Allah bu bebeğini korusun inş....
ya bende de devamlı adet dışı kahverengi knama geliyo hiç temiz kalamıyorum tedavi görüorum ama pek sonuç alamadım yarın yine randevum var bakalım .

hımmm hayırlısı olsun Allah bu bebeğini korusun inş....
ya bende de devamlı adet dışı kahverengi knama geliyo hiç temiz kalamıyorum tedavi görüorum ama pek sonuç alamadım yarın yine randevum var bakalım bu durumda bebekte olmazki?

fındık yedin mi dediğim gibi ben öyle yaptım ama her gün biir avuç kadar
progesteron hormonuna bakılsın
adet gününü kırmızı günden sayıyorsun bilgin olsun
enfeksiyon olabilir tet yaptırsana

fındık yedin mi dediğim gibi ben öyle yaptım ama her gün biir avuç kadar
progesteron hormonuna bakılsın
adet gününü kırmızı günden sayıyorsun bilgin olsun
enfeksiyon olabilir tet yaptırsana

aaaa sen osun :) ben diorum bir yerden tanıdık die :) valla fındık yiyorum sen dediğinden beri..test hepsini oldum bişey çıkmadı ama yarın dr ye progesteron hapı oluomuş ondan versin hamilelerde kanamayı durduruomuş kardeşim sölediydi belki işime yarar kafam çok karışık ya offf

neyse çıkmam gerek yarın erkenden dr gideceğim sana hayırlı geceler görüşmek üzere hoşçakal

güzeldii elifim 22.00 da geldim yoktunuz
eşim diyorki her gün evlilik yıldönümü olsun olmadı belirli gün ve haftaları da kutlayalım diyorrr

geldim kimse yoktu bende çıktım canım

bizim süpriz işi yatçak gibi ,galiba eşim yarın akşam çalışçak

biraz da keyfi yok iş yüzünden ,bende kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…