Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nasılsın canım?senınle ılk kez konusuyoruz evlisin galıba cocuk varmı?

evet yeniyim bi kaç gündür buraya geliorum aslında diyet grubuna takılıordum ama orda fazla online olmuolar sıkılıorum konuşacak birilerini bulamıyorum.Evliyim 1 senelik çocuk daha yok kısmet bakalım geç evlendim ama olsun değdi kaydirigubbakcemile2

hoşgeldın canım aramıza allah mesut etsın yenı evlısın zaten allah hayırlısıyla cocukda nasıp etsın ınsallah yaş kaç bu arada senın?

bekarken bende muhasebe yard. yapmıştım sizleri görünce aklıma geldi hala çalışıorsunuz değil mi? aslı ve cakıl :)

gergin iş ortamı hımmm bende çok stresli çalıştım 2 yada 3 kişinin yaptığı işi tek başıma yaptım yapardım ama yinede gözde olmazdım ayyy aklıma geldi o günlerrr offff

Memur yada ÖĞretmen olmadıkca bayanın calsıması hep streslı oluyo gergın valla sınırlerım gerıldı

Memur yada ÖĞretmen olmadıkca bayanın calsıması hep streslı oluyo gergın valla sınırlerım gerıldİ

Annemin bir lafı vardı kızım memur olun devlete dayanın die :) haklı kadıncağız özelde adamın canını çıkarıolar hemde işin kurduysalar Allah Allah... Son anda eşimle tanıştım çalışma dedi çekti aldı beni :)

ohhhhhh nihayet bitti duşumu da aldım sıra yemek yemekte az dinleneyim de onu da yaparız

ohhh yaprakcım durumu iiyse calısma zaten bosverr

ona bakarsan benimde durumum iyiydi işimi çok seviyordum o kadar aktifdim ki anlatamam ihalelere girerdim dosya takip yapardım bankalar cariler çok hoşuma giderdi tek sevmediğim vergi dairesindeki kokanelerle iş yapmak tı :)) kadınlar eski taş devrinden kalma gibilerdi yapayımmı yapmayayımmı bi suratlıydılar ki görmeliydiniz sanki ben veriorum maaşlarını :)

özel gerçekten zor memurluk iyi hele öğretmenlik bir bayana çok uygun gerçekten çok şükür öğretmenim haaa o da zor öğrenciler eskisi gibi değiller ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…