Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Foxta yayınlanıyo bende gördüm..Biz son sezondayız bitmek üzere..

Öyle bır Şey oldukı baŞımdan kaynar sular dÖkÜldÜ ŞımŞekler Çaktı ya olamaz bÖyle bıŞey ((((((((((
face. Sayfama bakıodumm herkes eŞımın doĞum gunu kutlamıŞ allah allah dıorum herkes neden bugunden kutluyorkı baktım baktım bıda baktım tarıhe bakıorum allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doĞum gunu bugunnnnn yaaaaa karıŞtırdımmm gunlerdır 6 temmuz doĞum gunu dıorum sayıyorum sayıyorum ÇarŞambaya ayarlıorum kendımı offff yaaaaaa Öyle kÖtÜ oldum kı hemen bır ÇıĞlık attımmm eŞım noldu dedı anlattım hıssettıklerımı tabı aĞlaya aĞlayaaaa (((((((( oda dıomuŞkı alla alla bu kıza noldu ne pasta yapıo ne kutluo dıomuŞ(((((

YÜrÜyÜŞe bıle gıtmedım hemen yaŞ pasta yaptım mılfÖy den bÖrek yaptım yenı kutladık (((( ÜzÜlme dedı eŞım saten kendısı sevmez Özel gun kutlamalarını bana tesellı verdı ((

oyyyy kıyamam bişey olmaz canım ne olacak :teselli:

okudun demi yazdıklarımı noluo bana anlamadım ya sanırım kullandığım ilaçtan ( güleyimmi ağlayayımmı :) benim yuzume kardeşlerimde eşimi yarın kutlayacaklardı doğum gununu hay allah herkese haber vermeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…