Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eskiler silinmişmi dünürüm hiç farkında değilim..

Geçmişi okuma gereği duymadım bıraktığım gibiydi site..Bi tek siz emelle bi şeyler yazmışsınız..Daha gerilere gitmedim..

Baktım şimdi dün sitenin o değişik haliyle yaptığımız konuşmalarımız gitmiş..Niye acaba?

gelebilirim deyip de gelmeyen ,bir de telefon açıp haber verme gereği duymayan insanlara deli oluyorum

arkadaşla çıktık dün annemle buluşçam dedi, dedim uğrayın kahve içeriz ,tamam söyliyim dedi

saat sekiz buçuk oldu haber falan yok

bi de eşim aramıştı arkadaşlar gelcek diye ,onları da aradım dediler misafir geliyor gelmiyoruz

ya bi haber verin ya telefon açmak bu kadar zor iş mi?

ben banyo yapamadım ya kapı çalarsa diye ,üzerimi değişmedim bekliyorum

etrafı topladım ,ütü yapçaktım bıraktım dağınıklık olmasın diye

ben bir çok abartıyorum ? insanlar mı fazla rahat?

mutlaka birine gelip gelmiceğimi haber veririm ben

ne çatkapı giderim ,ne de vazgeçip haber vermemezlik ederim

Ben de sinir olurum öyle insanlara..Gelebiliriz diyenlere gelebiliriz yok ya geliriz ya gelemeyiz diyin bana diyorum..İnsanlar rahat ya..Sen de öyle de dünürüm..Geliriz dediler mi gelemiycekleri zaman ararlar..Ya geliriz ya gelmeyiz dediler mi nasıl olsa gelmeme ihtimalini söyledik diye haber vermiyolar..

hep söylüyorum dünürüm gelebiliriz demeyin bana kesin bişey söyleyin diye

gelmicekseniz de haber verin diyorum

yok her defasında aynı şey lmaz:

anaaa site yine eskıye geri dönmüş yaw emelin eklediği etiket neydı ögrenemedım ay catlarım ben sımdı kızlar biliyorsanız yazın olurmu kaydirigubbakcemile3

Naber gülşahcım..

Yav ne meraklı bi hatunsun

Unutmamış iyi mi

Eren eklemiş işte..

Abine bi play station oyunu bulamadın mı gülşah bizi rahat bıraksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…