Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

oo taktik sendeymiş zatii gülşah
abiden pc nasıl alınır

eren mesaneme vuruyor nasıl hissediyorum mesanemi garipp:1shok:

itina ile takdik verilir sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 eren anneyi niye tekmelıyorsun bakıyım tabı müstakbel kocam benım geldıgımı hıssettı yaa sevıncten ne yapıcagını sasırdı :roflol: :roflol:

gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhhlaelaelaelaelae

aslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı naber kız cadı

patron geldi gitti

çok sıcak ya kızlar ,Allah'tan klima var ohh serin serin oturuyom

sonra da her yanım tutuluyo tabi

ama ömür ev fenaydıı kızzzz azcık temizliğimki c.tesi ablam halimi görüp ağlamasın
sen yapma ben gelince yaparım diyor kızcağızzz yok abla dedim temizlikçi geliyor
ama bu aralar evde değildim diye çağırmamıştım doğal olarak kirlendi şincik temiz oldu ben de yoruldum ama

sevindii tabbbiiiii

emell kardeşim geldi aklıma ya ,insan kardeşini çocuğu gibi görüyor bazen

2,5 yaş var aramızda ama sanki çocuğummuş gibi dertleniyorum bazen

erkek arkadaşı konusunda içim rahat değil malesef

hayırlı bir insanla karşılaştırsın inşallah rabbim ,o da güzel bir evlilik yapsın

ne güzel bende teyze olayım zemuszemus

emoşş yorma kendını fazla

aminnn emelcim allah hayırlı insanlarla karsılastırsın önce sen anne ol sonrada teyze olursun inşallah:umursamaz:

o da beni kızı olarak görüyorr valla
ablamla aramızda 2 yaş var aramızda o evlendikten sonra ne zaman gitsem ne yapacağını şaşırır valla yemek ye emel pasta yaptım yee gezdireyim seni rahatmısın ablaaa diyordum iyiyiym ben diyordum
şimdi bi de bebiş var habire arıyor iyisin dimi ne istiyorsun deyip duruyor

umarım hakkında iyi birisi vardır sen hissedersin o görmez gözler bağlanıyor malesef
inşallah bir yanlışını görür de (tabi ona uygun değilse) ayrılır diyim elifçim
evlilik şans işi valla umarım iyü bir evlilik yapar
evet teyze olmak çok güzel ben hem teyze oldum hem hala
ya olar teyze ya da hala diyor ya eriyorum yaaa anlatamam güzellerim benim hepsi de kız her gittiğimde hediye alıyorum çok seviyorum onları giydirmeyiii

ayyy emel demişim elif dıycegıme :kedi: ne yapıyım yaa aslıyla ugrasıyorum bir taraftan akılmı braktı bende suçlu o onu dövün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…