Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

olumunekankayizsmile

abini nasıl atlattın kaydirigubbakcemile3

maça gitti kaydirigubbakcemile3 ayy kapılara kadar geçirdim ne dedıyse yapıyorum sırf gıdeyım dıye yapıyorsun dımı dıyor yok be dedım sana yardım edıyorum işte günahımı alma kötükedihüso

Biter bitmez gelecek mi? Ben maça gitti zannettim..Dışarda seyretmeye gitti o zaman..

Biter bitmez gelecek mi? Ben maça gitti zannettim..Dışarda seyretmeye gitti o zaman..

evet gelicek istedığin kadar yavaş gelebilirsin yorulma dedim ama pek işe yarıcagını sanmıyorum :roflol: :roflol: bizim buralar çok dik yokuş yaa sıcakta hiç çekilmiyor

seni gidi kandırıkçı:roflol:

lülülülülülü :jeyyar:

böyle arada ses verin kaydirigubbakcemile3

elifcim yaa birşey sorucam bir arkadasım kıralık ev arıyorda senin bildiğin dogalgazlı bır ev varmı hiç bornovada?

Benim dünürüm emlakçımı pastaneci:mymeka:

:roflol: :roflol: ayy bir tane fıkra vardı o geldi şimdi aklıma kaydirigubbakcemile3 yaw bende yakınında falan bıldıgı varmı dıye sordum ınternetten baktıkta genelde sobalı yada merkezı sıstem dogalgaz gelmedımı bornovaya be kaydirigubbakcemile3

taşınacak mısınız elif

evet canım

doğalgaz hiç duymadım kimsede

yıllardır kazıp duruyolar sadece:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…