Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

24 yine iyiymis canim asiri degil

tek bir güvendigim havuz var burda oda eve uzak,esimin evde oldu günleri beklicem mecbur ama buranin sicagi fazla sürmüyrki hemen soguklar geliyor arksina

Şimdilik öyle canım burası temmuz ağustosta çok fena oluyo:18::18:

Çay döktüm üstüne sonra ters çevirdim baktım f5 tuşu çıkmış taktım ama iyi takamamışım heralde şimdi yok

Merak etme geçmişi okumuyo o

ayyy kötü olmus :26: bende klavyenin üzerine cay cola dükmüslügüm oldu ama onu degistirdik

laptopda öylede olmazki :26:

gecmisi okumuyormu iyi bu atim tutmaya bsliyim ozman

hosgeldin canim

ayyy kötü olmus :26: bende klavyenin üzerine cay cola dükmüslügüm oldu ama onu degistirdik

laptopda öylede olmazki :26:

gecmisi okumuyormu iyi bu atim tutmaya bsliyim ozman

hosgeldin canim

Evet canım yaaaa eşim diyo ki laptopu değiştirmek istiyosan imha etmeye çalışma söyle alayım ömrü kısalmıştır kesin şimdilik çalışıyo ama

selam hoş geldin nasılsınnn

Yok canım ya benim kilolarım alıp başını gitmez bu iştahsızlıkla

ne kadar güselll canımmm gitmesinler zaten

selam canım hoş geldin nen var

24 yine iyiymis canim asiri degil

tek bir güvendigim havuz var burda oda eve uzak,esimin evde oldu günleri beklicem mecbur ama buranin sicagi fazla sürmüyrki hemen soguklar geliyor arksina
yaz tatiline gelmiormusunuz türkiyeye canımm

hosgeldin saskinim

Kayboldun mu ayyyy kıyamam anlat bakalım nasıl oldu

bahceli evlerden ciktim,bi luna parkmi ne varmis oraya tek basima gitmeye karar verdim bi pazar günü,o gün snsa benle gidecek kimsede yok

ben lunaparki kafaya taktim illa gitcem bakirköydemis lunapark gittim luna park filan yok
dönüsdede yanlis yerlere bindim ayyy ne gündü
kimsenin nosunuda kaydetmemisdim telime gerek yok gibisinden esimde yok
gece 1de evin yolunu buldum ama yengem dayimdan ne azarlar issitim

Evet canım yaaaa eşim diyo ki laptopu değiştirmek istiyosan imha etmeye çalışma söyle alayım ömrü kısalmıştır kesin şimdilik çalışıyo ama

Bu erkekler hep böyle. Ben de bi şeye ne güzel diyorum mesela, bizimki hemen '' almak istiyon galiba '' der. Yav ne alakası var, her gördüğüm güzel şeyi illa almak mı isteyecem. Kullanırsam alırım elbet sana mı sorcam

İyiyim canım sen nasılsın

Wc tamen yıktılar borularını değişecekler evden boloz cıkıyor
Öffff ne zordur

Ah canım yaaaa napmışsın öyleya başına bi şey gelseydine cesaret

Çok kötüyüm sen nasılsın

Vah canıııım yazıııık

kullanirsin biraz daha canim ama sonra esine yeni bi laptop aldir kösede dursun hazir

yok canim kizim cok ufak hasta olur,diger cocuklarim ufakken geldigime cok cektim almanyaya döndük 6 hafta sonra iyilestirler tabiki bende fena hasta oldum

temmuz agustosda buralar sicak oluyor canim ama en fazla 10 yada 2 hafta sürüyor sonra pat soguklar yine
Ay ne güzelben kesin yerleşcem oraya

Ben ondan bi kaç gün öncede yere düşürdüm laptopu üstüne de çay dökünce öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…