Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ağrısı çok değil ama moryarın giderim artık

Ben de gereksiz zamanlarda dışardan söylerim yemek şimdi yapacağım tuttu ablam makarna yapıyorum dedi ya illa bende yapcam

Tamam canım

iyi canın çektiyse yap ye bari de emoş orada madim o yapsın

hadi be senelerdir esamesi yok geldi kondu bir anda abicim de bilmem ne de bu zamana kadar aklı nerdeymiş hatunun aklı çalışıyor kızım kolay mı padişahın karısı yapmak kendini mahi de onun yarısı akıl yok. Ağlasın zırlasın varsa yoksa. Aşk var aşk padişah aşık mı aşık. Elini de beline koymaz bir kerem hiçç.. Şah sulta önce kocasına sahip çıksın kapıverecekler..

70 mi kiz senin UI az kalmis aman dikkatli ol :26:

kendi ödev günlerinde görürsün

öyle mi olmuş kaçta oluyor UI :26:

benim 90 bir ayağım çukurda.

Ablamm saygılarrr büyüksünnn

....................................................................

Son düzenleme:
demi yanii dağdan geldi bağdakini kovdu işteeee zombi hürremdeeee

ay ben bu muhteşem yüzyılın ilk birkaç bölümünü izlemiştim sonra izlemedim kuzey güneyle aynı saatteydi.Şimdi kuzey güneyin saatini değiştirdiler bi de sevmiyorum artık o diziyi.Ben de buna bakmaya başladım birkaç bölümdür böyle seyrederken de hadi be ferhunde bastır beee,oooo sülüüüüü falan diye tezahürat ede ede izleyince hoşuma gitti anneme falan da diyorum ooo iyiymiş bu dizi ya diyorum.
Aklıma eskiden üst katımda oturan komşularım geldi feci galatasaraylılardı maç olduğu zaman yukarıdan hoplama zıplama ve böğürtü sesleri gelirdi.Artık bizim evden de o tip seslerin muhteşem yüzyıl saatinde gelme ihtimali var.

yalnız annem yokken çok dizi izleyemiyorum ben ya tam kaptırmışım izliyoken reklam giriyo uzun sürüyo sonra ben odama gidiyorum mutfağa gidiyorum banyoya gidiyorum o arada kanalı değiştirmiş oluyorum unutuyorum dizi izlediğimi aklıma gelince bi açıyorum dizi bitmiş yerine başka bi program başlamış oluyo.

buz koydunmu :26: canim o agriyla ne yemek ypiyorsun disardan söyle :26:

dün gece orada fatmagülün resmini gördüm bende saniyordumki dizideki fatmagülden bas ediyorsunuz

neymis o fatmagül öyle

Hiç işte canım ya neyse emoş yapıyo makarnayı

65 puanmış rabişş :26:

öğrenciler kitap almaya geldi stop. gitsinler gelicem stop. ceza gelmesin stop.

Emoş yapıyo canım

UI 100 puanda diye biliyorum :26: ama 100 puani olanlar UI degiller kurallarda 100 yaziyor :26:

....................................................................

ne yazdinda sildin

Hiç işte canım ya neyse emoş yapıyo makarnayı

sen otur canim emos yapsin

kizlaaarherkes burdaymis ne guzeeel rabis erkencisinKardelen merak ettim iyimisin tansiyon falan :26:

fırsat buldukça izle ama ilk bölümleri daha ateşliydi annemede tavsiye ettim oda izliyor şimdi hiç kaçırmadan

sen bana aciyonmu

survivior hic izlemedim abla ondan bilmiyorum ama koltukaltlarini bi temizlese iyi olcak

haturladım o resmiş yaaa feci bişey diiii

kizlaaarherkes burdaymis ne guzeeel rabis erkencisinKardelen merak ettim iyimisin tansiyon falan :26:

Tansiyonum iyi de kolumun üzerine düştüm ona canım sıkıldı ağrı olunca

Sen hamileymişsin canım inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…