- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ağrısı çok değil ama moryarın giderim artık
Ben de gereksiz zamanlarda dışardan söylerim yemek şimdi yapacağım tuttuablam makarna yapıyorum dedi ya illa bende yapcam
Tamam canım
hah şah sultandı di mi ferhundenin adı.
hoooop dur bakalım dejavu şah sultanıma laf söyletmem
o yere göğe konduramadığınız hürreminiz acaba nerden gelip nereye kondu hıııııı?????(eller belde mahalle karısı mode on)
70 mikiz senin UI az kalmis aman dikkatli ol :26:
kendi ödev günlerinde görürsün
benim 90bir ayağım çukurda.
benim 90bir ayağım çukurda.
demi yanii dağdan geldi bağdakini kovdu işteeee zombi hürremdeeee
buz koydunmu :26: canim o agriyla ne yemek ypiyorsun disardan söyle :26:
dün gece orada fatmagülün resmini gördümbende saniyordumki dizideki fatmagülden bas ediyorsunuz
neymis o fatmagül öyle
napcan banaacımıcan mı
survivordaki kız demiii ondan bahsediyon futbolcu tuncayşanlının sevgilsiymişş
iyi canın çektiyse yap ye bari de emoş orada madim o yapsın
hadi be senelerdir esamesi yok geldi kondu bir anda abicim de bilmem ne de bu zamana kadar aklı nerdeymiş hatunun aklı çalışıyor kızım kolay mı padişahın karısı yapmak kendini mahi de onun yarısı akıl yok. Ağlasın zırlasın varsa yoksa. Aşk var aşk padişah aşık mı aşık. Elini de beline koymaz bir kerem hiçç.. Şah sulta önce kocasına sahip çıksın kapıverecekler..
öyle mi olmuş kaçta oluyor UI :26:
Ablamm saygılarrr büyüksünnn
sen bana aciyonmu
survivior hic izlemedim abla ondan bilmiyorum ama koltukaltlarini bi temizlese iyi olcak
iyi canın çektiyse yap ye bari de emoş orada madim o yapsın
hadi be senelerdir esamesi yok geldi kondu bir anda abicim de bilmem ne de bu zamana kadar aklı nerdeymiş hatunun aklı çalışıyor kızım kolay mı padişahın karısı yapmak kendini mahi de onun yarısı akıl yok. Ağlasın zırlasın varsa yoksa. Aşk var aşk padişah aşık mı aşık. Elini de beline koymaz bir kerem hiçç.. Şah sulta önce kocasına sahip çıksın kapıverecekler..
öyle mi olmuş kaçta oluyor UI :26:
Ablamm saygılarrr büyüksünnn
....................................................................
Hiç işte canım yaneyse emoş yapıyo makarnayı
sen bana aciyonmu
survivior hic izlemedim abla ondan bilmiyorum ama koltukaltlarini bi temizlese iyi olcak
ya sizde de oluyıormu ben su similleri sayı olarak görüorum sonra düzelior
ay ben bu muhteşem yüzyılın ilk birkaç bölümünü izlemiştim sonra izlemedim kuzey güneyle aynı saatteydi.Şimdi kuzey güneyin saatini değiştirdiler bi de sevmiyorum artık o diziyi.Ben de buna bakmaya başladım birkaç bölümdür böyle seyrederken de hadi be ferhunde bastır beee,oooo sülüüüüü falan diye tezahürat ede ede izleyince hoşuma gitti anneme falan da diyorum ooo iyiymiş bu dizi ya diyorum.
Aklıma eskiden üst katımda oturan komşularım geldi feci galatasaraylılardı maç olduğu zaman yukarıdan hoplama zıplama ve böğürtü sesleri gelirdi.Artık bizim evden de o tip seslerin muhteşem yüzyıl saatinde gelme ihtimali var.
yalnız annem yokken çok dizi izleyemiyorum ben ya tam kaptırmışım izliyoken reklam giriyo uzun sürüyo sonra ben odama gidiyorum mutfağa gidiyorum banyoya gidiyorum o arada kanalı değiştirmiş oluyorum unutuyorum dizi izlediğimi aklıma gelince bi açıyorum dizi bitmiş yerine başka bi program başlamış oluyo.
sen bana aciyonmu
ödev kac da baslıor
UI 100 puanda diye biliyorum :26: ama 100 puani olanlar UI degiller kurallarda 100 yaziyor :26:
ne yazdinda sildin
sen otur canim emos yapsin
65 puanmış rabişş :26:
öğrenciler kitap almaya geldi stop. gitsinler gelicem stop. ceza gelmesin stop.
ödev kac da baslıor
Ödev rabiş gelince başlıycak tabi ödev sahibi o
UI 100 puanda diye biliyorum :26: ama 100 puani olanlar UI degiller kurallarda 100 yaziyor :26:
ne yazdinda sildin
sen otur canim emos yapsin
kizlaaarherkes burdaymis ne guzeeel rabis erkencisin Kardelen merak ettim iyimisin tansiyon falan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?