- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
UI 100 puanda diye biliyorum :26: ama 100 puani olanlar UI degiller kurallarda 100 yaziyor :26:
odevler basladimi yeniden
dur ben bi daha banlanınca anlarız kaç puan .Eğer gider de gelmezsem bilin ki 100 puan UI
Sadece bakmaya geldim bana özel duyguları olan var mı hemen söylesinKurallarımı beğendiniz mi
kizlar ben cikiyorum aksam ödevde yardima gelinbeni yalniz birakmayin
simdilik hoscakalin canlarim
bende evime gidim görüşürüz
Eşim aradı geliyomuş hastaneye götürcekmiş ama gitmiycem dedim:18nun işi belli olmaz zorla götürür ben yine de giyineyim gelirim akşama görüşürüz
Olsun sen yine git belki ezilme filan olmuştur röntgen filan çekerler belkideağırlık taşıyınca ağrı filan yapar tabi
o zaman uslu duralımm :26:
evett ama ağır kurallar varr bir geldi pir geldi yani
otur oturduğun yerde hiçbir yere gitme banlanmada UI olma gibertirimmgerçi nerdeyse aynı kaderi paylaşıyoruz elele gideriz artıkın 65 miş benim dee
benim sana çok özel duygularımm var canımmm burada söyleyemem ama
O kurallar ne bee adam öldürsek ancak bu kadar kural olurr.. bak bakk şimdii neti kesilipte gelemeyene hatta doğurmak üzere olup çıkana ceza var, ama tatillere gidip denizlere girene güneşlenene ceza yok anlamam arkadaş ben tatile gidemicemm kimse de gitmesin otursun yaaa tatildeyken de gelsin
vallaa düşünmem lazımmm canımm ispiklerini unutmadık henüz
Valla şaka maka geç çıkıcam bugün 8 de ancak eve gidicem yemek yicem falan zor yani harbiden bak ama bir selam yazarım canımm o da bir katkı
Görüşürüz canımm
vallahi senin o morarmış kolunu görünce götürmeden bırakacağını sanmam canımm.. Gidin bir göster bak bir şey kaldırdığın zaman ağrıyormuş.
Seda 8 e kadar canın sıkılıpta banlanmayasıBen bugünlük işten 8 de çıkıcam yaaa akşamcı çocuğun bir işi varmış o da 23 nisan iznimde 2 saat erken gelmişti izin verdim o yüzden başka öğrenci işçi de bulamadım öğrencileri de çıkarıp kapatamam açıköğretim İngilizce öğretmenlii okuyor akşam derslerinde bunlar sınavları var hafta sonu gelip ders çalışıyorlar nasıl çıkartayım beklicem 8 e kadar burada artık neyse ki yemeğim var karnıyarık yapmıştım dün kaldı ondan.
Canım sıkılıyor
Seda 8 e kadar canın sıkılıpta banlanmayası
Bize gelsene kuzum
oooo tam 2.5 saat belki 3o kadar yorgunumki bu ara
Canım sıkılıyor
Hala çıkamadım
Seda 8 e kadar canın sıkılıpta banlanmayası
Bize gelsene kuzum
Geçen gün annem bana bamya yaptı tadı damağımda kaldıbi insanın canı bamya ister mi benim canım bamya istiyo şu anda
peki canım hayalle görüşüyomusunuz napıyo cadı
Ben bugünlük işten 8 de çıkıcam yaaa akşamcı çocuğun bir işi varmış o da 23 nisan iznimde 2 saat erken gelmişti izin verdim o yüzden başka öğrenci işçi de bulamadım öğrencileri de çıkarıp kapatamam açıköğretim İngilizce öğretmenlii okuyor akşam derslerinde bunlar sınavları var hafta sonu gelip ders çalışıyorlar nasıl çıkartayım beklicem 8 e kadar burada artık neyse ki yemeğim var karnıyarık yapmıştım dün kaldı ondan.
Canım sıkılıyor
Geçen gün annem bana bamya yaptı tadı damağımda kaldıbi insanın canı bamya ister mi benim canım bamya istiyo şu anda
benim deee.. 8 e kadar işteyim bugün nasıl geçecek :26:
çıkma kal burada 8 e kadar buradayım beeen
valla beni yalnı bırakırsanız kaçarım başka yerlere ama banlanmam artık zor tutcam dilimi ay nedense böyle dediğimin ertesi günü ban yiyorum
canımm bende çok güzel yaparım bamya ağzına koymayan eşime bamya sevdirmiş insanım yakın olsak yapar getirirdim vallahi söyle yapsın getirsin annen ama o an istiyor insanın canı dimi..
Şu anda bamyayla aramda bi aşk başlamış bulunmaktaYemeğin varsa sorun yok canım bugünlük idare edeceksin artık
Gözdoşummmm al benden de o kadar
Bamyayı sevmem hiç yerim ama hiç ararmam öyle
Bend ekaçtım iyi akşamlar kızlar görüşürüzzz
Yemeğin varsa sorun yok canım bugünlük idare edeceksin artık
Gözdoşummmm al benden de o kadar
Bamyayı sevmem hiç yerim ama hiç ararmam öyle
Bend ekaçtım iyi akşamlar kızlar görüşürüzzz
Aman dikkat seda banlanma lütfenbırakıp gitme bizi
Canım eşim gelmese burda olurdum da hastaneye gitmiycem ya canım istemiyogitmezsem gelirim hemen banlanma bekle
Şu anda bamyayla aramda bi aşk başlamış bulunmaktabilirsiniz ben bi şeye taktım mı hep ondan yerim
Görüşürüz iyi akşamlar
evet neyse ki yemeğim var bilerek fazla yapmıştım gidince ısıtırım bir de salata tamamdır.
Görüşürüz abla
tamam canım git sen takılırım ben öyle nerde tartışma var dalarım oraya. Tamam bekleyebilirsem beklerim yarın umarım pasif olmam dermişimmm duygu sömürüsü yapayım biraz bırakmayın diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?