Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

UI 100 puanda diye biliyorum :26: ama 100 puani olanlar UI degiller kurallarda 100 yaziyor :26:

o zaman uslu duralımm :26:

odevler basladimi yeniden

evett ama ağır kurallar varr bir geldi pir geldi yani

dur ben bi daha banlanınca anlarız kaç puan .Eğer gider de gelmezsem bilin ki 100 puan UI

otur oturduğun yerde hiçbir yere gitme banlanmada UI olma gibertirimm gerçi nerdeyse aynı kaderi paylaşıyoruz elele gideriz artıkın 65 miş benim dee

Sadece bakmaya geldim bana özel duyguları olan var mı hemen söylesinKurallarımı beğendiniz mi

benim sana çok özel duygularımm var canımmm burada söyleyemem ama

O kurallar ne bee adam öldürsek ancak bu kadar kural olurr.. bak bakk şimdii neti kesilipte gelemeyene hatta doğurmak üzere olup çıkana ceza var, ama tatillere gidip denizlere girene güneşlenene ceza yok anlamam arkadaş ben tatile gidemicemm kimse de gitmesin otursun yaaa tatildeyken de gelsin

kizlar ben cikiyorum aksam ödevde yardima gelin beni yalniz birakmayin

simdilik hoscakalin canlarim

vallaa düşünmem lazımmm canımm ispiklerini unutmadık henüz

Valla şaka maka geç çıkıcam bugün 8 de ancak eve gidicem yemek yicem falan zor yani harbiden bak ama bir selam yazarım canımm o da bir katkı

bende evime gidim görüşürüz

Görüşürüz canımm

Eşim aradı geliyomuş hastaneye götürcekmiş ama gitmiycem dedim:18nun işi belli olmaz zorla götürür ben yine de giyineyim gelirim akşama görüşürüz

vallahi senin o morarmış kolunu görünce götürmeden bırakacağını sanmam canımm.. Gidin bir göster bak bir şey kaldırdığın zaman ağrıyormuş.

Tamam canım görüşürüz çıkıyorum şimdi

Ben bugünlük işten 8 de çıkıcam yaaa akşamcı çocuğun bir işi varmış o da 23 nisan iznimde 2 saat erken gelmişti izin verdim o yüzden başka öğrenci işçi de bulamadım öğrencileri de çıkarıp kapatamam açıköğretim İngilizce öğretmenlii okuyor akşam derslerinde bunlar sınavları var hafta sonu gelip ders çalışıyorlar nasıl çıkartayım beklicem 8 e kadar burada artık neyse ki yemeğim var karnıyarık yapmıştım dün kaldı ondan.

Seda 8 e kadar canın sıkılıpta banlanmayası
Canım sıkılıyor

Bize gelsene kuzum

Geçen gün annem bana bamya yaptı tadı damağımda kaldıbi insanın canı bamya ister mi benim canım bamya istiyo şu anda

Canım sıkılıyor

benim deee.. 8 e kadar işteyim bugün nasıl geçecek :26:

Hala çıkamadım

çıkma kal burada 8 e kadar buradayım beeen

Seda 8 e kadar canın sıkılıpta banlanmayası

Bize gelsene kuzum

valla beni yalnı bırakırsanız kaçarım başka yerlere ama banlanmam artık zor tutcam dilimi ay nedense böyle dediğimin ertesi günü ban yiyorum

Geçen gün annem bana bamya yaptı tadı damağımda kaldıbi insanın canı bamya ister mi benim canım bamya istiyo şu anda

canımm bende çok güzel yaparım bamya ağzına koymayan eşime bamya sevdirmiş insanım yakın olsak yapar getirirdim vallahi söyle yapsın getirsin annen ama o an istiyor insanın canı dimi..

Yemeğin varsa sorun yok canım bugünlük idare edeceksin artık

Canım sıkılıyor

Gözdoşummmm al benden de o kadar

Bamyayı sevmem hiç yerim ama hiç ararmam öyle

Aman dikkat seda banlanma lütfenbırakıp gitme bizi

Canım eşim gelmese burda olurdum da hastaneye gitmiycem ya canım istemiyo gitmezsem gelirim hemen banlanma bekle

Yemeğin varsa sorun yok canım bugünlük idare edeceksin artık

Gözdoşummmm al benden de o kadar

Bamyayı sevmem hiç yerim ama hiç ararmam öyle

evet neyse ki yemeğim var bilerek fazla yapmıştım gidince ısıtırım bir de salata tamamdır.

Bend ekaçtım iyi akşamlar kızlar görüşürüzzz

Görüşürüz abla

Aman dikkat seda banlanma lütfenbırakıp gitme bizi

Canım eşim gelmese burda olurdum da hastaneye gitmiycem ya canım istemiyo gitmezsem gelirim hemen banlanma bekle

tamam canım git sen takılırım ben öyle nerde tartışma var dalarım oraya. Tamam bekleyebilirsem beklerim yarın umarım pasif olmam dermişimmm duygu sömürüsü yapayım biraz bırakmayın diyeee

Şu anda bamyayla aramda bi aşk başlamış bulunmaktabilirsiniz ben bi şeye taktım mı hep ondan yerim

Görüşürüz iyi akşamlar

evet biliriz ne güzel işte sağlıklı yakında mevsimi de başlayacak yersin bol bol benim buzlukta sanırım bir poşet daha bamya var.

İstersen banlan seda dönüşte 50 sayfa ödev varmuneden beter yaparız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…