Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Keyifler nasılHiç eski tadın yok çok sakinsin

Artık bazı şeylerin sonuna geldikçe çok yıprandım soldum abla ya Askerim gergin zaten şafak azaldıkça geriyor beni sürekli bir gelecek kaygısıBaskıda arttı dersler falan yeminle yaşlandım şu genç yaşımda Birde yaz geldi streslendikçe saldım kendimi sokağa arkadaşlara

hep stres hep stres

adam kayırmaca yok

hımm ne güzel, allah sabır versin eşine . meşakkatli meslek canım
Amin canımRabbim tüm vatan bekçilerini korusunEvet öyle çok zor hep tetikte bekliyoruz
fark ettimde coklu alinti yapinca düsüyor

buzin yapsin ozman
Buzin miBen karışmam kendisi isterse alsın

Canım benim hakkında hayırlısı olsunÇok güzel bir bölümde okuyorsun hiç kaygılanma elbet bir işin olurBenim kardeşimde seninle aynı bölümün mezunu öğretmenlik yapıyorAskerlikte bitecek güzel günler göreceksiniz inşaallah birlikte çok kasma rabbim en güzelini verir inşaallah size

Teşekkürler canım Görüntü pek güzel olmasada tadı çok güzeldi Bir dahaki sefer o deseni yapmıcam çok oyalıyor insanı

Şekil olarakta süper mütevazi olma bu kadarCanım sen tarifle keki yap o şekli boşverYinede rulo yapınca krema ile süsleyince falan güzel görünüyor..Beyaz kekte yapabilirsin

buzin olsun yada hemsom hemsom cok haca atiyor iyi olur ona

tek tek cevab yazincada gerilerde kaliyorum
seç birini rabiş

allah yardımcınız olsun canım

kimse kabul etmese nolcak peki

Şu aykutu bi kovalasak güzel olcakSağlık olsun çok güzel oynadık

son golü yemeseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…