- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Keyifler nasılHiç eski tadın yok çok sakinsin
Tamam okur geçmişi söylerkardelen sabah desin kimin
Açıklama kimlere peki:97:
fark ettimde coklu alinti yapinca düsüyor
buzin yapsin ozman
Benim ödevim yok annem ermez bana
kaç sayfa kaldı kızlar:44::44::44::44:
Süper olmuş ellerine sağlık
Artık bazı şeylerin sonuna geldikçe çok yıprandım soldum abla yaAskerim gergin zaten şafak azaldıkça geriyor beni sürekli bir gelecek kaygısı Baskıda arttı dersler falan yeminle yaşlandım şu genç yaşımda Birde yaz geldi streslendikçe saldım kendimi sokağa arkadaşlara
Kurallar genel annen bile yapacak ödevAma sen sınav sonrasına kadar izinlisin sonra görüşeceğiz
adam kayırmaca yok
şimdi çok meşgülüm bir ara bakayım pastanaTeşekkürler canımGörüntü pek güzel olmasada tadı çok güzeldi Bir dahaki sefer o deseni yapmıcam çok oyalıyor insanı
Tamam okur geçmişi söyler
Tüm eski dostlar ahalisine
tek tek yap ozaman, bünyesi kaldırmıyo zaharhem mesaj sayısı da dolar
Amin canımadam kayırmaca yok
hımm ne güzel, allah sabır versin eşine . meşakkatli meslek canım
Buzin mifark ettimde coklu alinti yapinca düsüyor
buzin yapsin ozman
Artık bazı şeylerin sonuna geldikçe çok yıprandım soldum abla yaAskerim gergin zaten şafak azaldıkça geriyor beni sürekli bir gelecek kaygısı Baskıda arttı dersler falan yeminle yaşlandım şu genç yaşımda Birde yaz geldi streslendikçe saldım kendimi sokağa arkadaşlara
FENERBAHCE kaybetti
Kimler katılıyor ödeve hEmşom yapar benimkini
Ben miniminnacığım ama
geçmiş olsun
Kimler katılıyor ödeve hEmşom yapar benimkini
Ben miniminnacığım ama
Teşekkürler canımGörüntü pek güzel olmasada tadı çok güzeldi Bir dahaki sefer o deseni yapmıcam çok oyalıyor insanı
seç birini rabişbuzin olsun yada hemsomhemsom cok haca atiyor iyi olur ona
tek tek cevab yazincada gerilerde kaliyorum
Amin canımRabbim tüm vatan bekçilerini korusun Evet öyle çok zor hep tetikte bekliyoruz
Buzin miBen karışmam kendisi isterse alsın
Canım benim hakkında hayırlısı olsunÇok güzel bir bölümde okuyorsun hiç kaygılanma elbet bir işin olur Benim kardeşimde seninle aynı bölümün mezunu öğretmenlik yapıyor Askerlikte bitecek güzel günler göreceksiniz inşaallah birlikte çok kasma rabbim en güzelini verir inşaallah size
buzin olsun yada hemsomhemsom cok haca atiyor iyi olur ona
tek tek cevab yazincada gerilerde kaliyorum
Amin canımRabbim tüm vatan bekçilerini korusun Evet öyle çok zor hep tetikte bekliyoruz
Buzin miBen karışmam kendisi isterse alsın
Canım benim hakkında hayırlısı olsunÇok güzel bir bölümde okuyorsun hiç kaygılanma elbet bir işin olur Benim kardeşimde seninle aynı bölümün mezunu öğretmenlik yapıyor Askerlikte bitecek güzel günler göreceksiniz inşaallah birlikte çok kasma rabbim en güzelini verir inşaallah size
Şu aykutu bi kovalasak güzel olcakSağlık olsun çok güzel oynadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?