Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nereye dağıldınız bee:26::26:
ödev bulaşır diye mi korktunuz:43:

burdayız canımm ama çıkıcam ben birazdan ya çok halsizim ödev bulaşıcı mı bu arada efet bulaşıcı biri ödev yaparken yardım etne ihtiyacı duyuyor insan ıacağı varsa da çıkamıyor amaçta bu zaten :1:

datlum hıslı giriş yapmısın

ben bi karabiberim yuvarlanır giderim
cok konusma kaynana oglunu alır giderim
kaynana kaynana cadı gibi kaynana:23::23::23::23::23: bu calıor hap koydumm .......

kuuzm ne bu senin kaynanalrla alıp veremdiğin, hep bi laf sokma çabasındasın:60:

turbo jet:10::10::10::27::27:

burdayız canımm ama çıkıcam ben birazdan ya çok halsizim ödev bulaşıcı mı bu arada efet bulaşıcı biri ödev yaparken yardım etne ihtiyacı duyuyor insan ıacağı varsa da çıkamıyor amaçta bu zaten :1:

Nereye yaaaaa daha erken:5::5::5:

neden halsizssin, hastamısın yoksa:26:

evde ne yaptıgımızı görmüolar ki düşünsünler bıraktıgı gibi ellemicem bi gün sabah aksam geldimi görsün dicem ama benimki ona karısmas die tahmin ediorum:1::1:
bi ara annemlerin mahh tasınmıstı romanlar gece gündüz oynuorlardı bensevmiştim arkadas bile olmusduk yasıolardı vallaa umursamadan dünyayı

iyiz datlum sen nasılsın seni beklioduk:8::8::8:

şimdiye kadar görmedim de tembelligini :ssz::ssz::ssz:babamdan korkuma calısamıorum bende:9::9::9::9:

ben küçükkende varlardı bir kötülüklerini görmedik biz ama cazgır olurlar biraz kavga gürültü eksik olmaz oldukları yerde. :9:

Benim eşimde hiç etraf dağınık olsun falan laf demez kendi kaldırır yıkar falan ben pek öyle bırakmasam da misal hafta olayım yatayım falan bıraktığı bıraktığı yerdedir nasıl dağıtır öyle dakikasında anlamam ama bir yandan da bazen titizdir başak burcu. Bne inat edip temizlemesem ne hale gelir bilmem :27:

kocişi kızdırdım bugün biraz, telefonum kapanmış evede geç gelince merak etmiş, baya köpürdü. geziyede yollamıyo:44:

bekleyenelrin bol olsun CANIM:42:

ablamlarında orda da çok var ve hep çalıp oynuyolar bi eğlencelilerki:1::1:

evet bende çok seviodum ama tasındılar

Evlendin artık yine de karışıyo mu baban:1::1:

bi süre önce annemlere gitmiştik ben calıscam dedim babam basındaki adam ne işe yarıor dedii eşimde vardı:23::23::23::23:
babam cok tersdir bakısı yeter sülalecek tırsıolar ben hariçç:27::27::27::27:

bi süre önce annemlere gitmiştik ben calıscam dedim babam basındaki adam ne işe yarıor dedii eşimde vardı:23::23::23::23:
kötü olmuş, insan zor durumda kalıyo öyle durumlarda

Hadi ya:30::30::30:çalışsan iyi aslında ya :26:

Nereye yaaaaa daha erken:5::5::5:

Ya evet erken ama halsizlik var işte görsen halimi kolumu kaldırmaya mecalim yok sanki ağırlık var üzerimde oysa iş falan da yapmadım ya.

neden halsizssin, hastamısın yoksa:26:

Yok değilim birşeyim yok ama sabahtan beri böyleyim yatsam uyurum bu saatte haftasonu da böyle olmayı hiç sevmiyrum haftaiçide tam tersi cin gibi olurum bir ağırlı var ki üzerimde sorma gitsin nazarlara geldim sanırım dün yeşil tişört giymiştim işyerinde arkadaşlar hep ay nasıl gözlerini ortaya çıkarmış falan dediler kışın da hiç kot giymedim yazın giyerim genelde açık renk işte yakışmış neden hep giymiyorsun falan. Olabilir mi acaba :26:

Back
X