Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kizlar ne diyecegim size

bana güzel is teklifi geldi saatide uygun günde 6 saat ve esim eve geldikten sonra basliyacagim ise ,cocuklar icinde zamanlama iyi ama esim diyorki birbirimizi göremicegiz calismani istemiyorum ama bende calismak istiyorum bi yandanda düsünüyorum

Son düzenleme:

iş tam olarak ne canım. Ilk başlarda olmasa bile seni görmedikçe huysuzlaşabilir eşin, ve huysuzlaşınca hiç çekilmiyolar

Canım sen bilirsin ama ihtiyacınız yoksa bence çalışma eşinle birbirinizi göremezsiniz

benim is konuma yorum yapcaz

cocuklar cok iyi sükür ,su siralar kizimin sinavlari üst üste geldi dersden basini kaldiramiyor

siz neler yapiyorsunuz peki nevosum

Aman iyi olsunlarEvet dersler ağırlaşmıştır tatil yaklaşıyorSizin tatilde var değil mi:26:
Bizde iyiyiz canım bugün biraz çarşıya gittik gezdik alışveriş falan

Canım sen bilirsin ama ihtiyacınız yoksa bence çalışma eşinle birbirinizi göremezsiniz

ihtiyacimiz yok cok sükür nevosumda calismak istiyorum is teklifide bana tam uygun ama esim aksilik yapiyor iste

onun karsi cikmasi varya hep kiskancligi yüzünden

is cok rahat canim,telefinlara bakicagim sadece oda pizza siparisi alcagim zorda degil yorulmiyacagimda yani

Ama esim iste
evet rahatmış ama eşin işte . Girsen bile bi zamn sonra tat vermez .
TABİ SEN DAHA İYİ TANIRSIN EŞİNİ
15,14 ve kücük cadim 2 yasinda

ooo 3 çocuk ve 15-14 çok mu erken evlendin sen kız:44:

Son düzenleme:
ihtiyacimiz yok cok sükür nevosumda calismak istiyorum is teklifide bana tam uygun ama esim aksilik yapiyor iste

onun karsi cikmasi varya hep kiskancligi yüzünden

Sen bilirsin canım o zaman eşini ikna edersen çalış yoksa hiç girişme nların tersine gelmek iyi olmuyor

Aman iyi olsunlarEvet dersler ağırlaşmıştır tatil yaklaşıyorSizin tatilde var değil mi:26:
Bizde iyiyiz canım bugün biraz çarşıya gittik gezdik alışveriş falan

evet canim tatil var ama daha var baya temmuzun sonunda sizde nezman basliyor :44:

negüzel yapmissinniz bende alisverisi cok severim ama market degil magazayi

evet canim tatil var ama daha var baya temmuzun sonunda sizde nezman basliyor :44:

negüzel yapmissinniz bende alisverisi cok severim ama market degil magazayi
haziran 15. ben de tek başıma mağza mağza dolaşmayı çok seviyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…