Anlat bakalım nasılsın neler yapıyorsun çocuklar nasıl
Sabrederimsen de anlat nasıl gidiyor
kizlar ne diyecegim size
bana güzel is teklifi geldi saatide uygun günde 6 saat ve esim eve geldikten sonra basliyacagim ise ,cocuklar icinde zamanlama iyi ama esim diyorki birbirimizi göremicegiz calismani istemiyorumAma bende calismak istiyorum bi yandanda düsünüyorum
evet bitti:26: Ee şimdi napcaz:44:
Anlat bakalım nasılsın neler yapıyorsun çocuklar nasıl
SabrederimSen de anlat nasıl gidiyor
valla nolsun canım, bi şekilde gidiyo işte . Saldım çayıra mevlam kayıra
benim is konuma yorum yapcaz
Cocuklar cok iyi sükür ,su siralar kizimin sinavlari üst üste geldi dersden basini kaldiramiyor
Siz neler yapiyorsunuz peki nevosum
iş tam olarak ne canım. Ilk başlarda olmasa bile seni görmedikçe huysuzlaşabilir eşin, ve huysuzlaşınca hiç çekilmiyolar
kizlar ne diyecegim size
bana güzel is teklifi geldi saatide uygun günde 6 saat ve esim eve geldikten sonra basliyacagim ise ,cocuklar icinde zamanlama iyi ama esim diyorki birbirimizi göremicegiz calismani istemiyorumama bende calismak istiyorum bi yandanda düsünüyorum
kaç yaşında çocuklar
neyi saldın diyeti mi yoksa
benim is konuma yorum yapcaz
cocuklar cok iyi sükür ,su siralar kizimin sinavlari üst üste geldi dersden basini kaldiramiyor
siz neler yapiyorsunuz peki nevosum
Canım sen bilirsin ama ihtiyacınız yoksa bence çalışma eşinle birbirinizi göremezsiniz
diyeti bi salıyom bi topluyom, tatlı çok istiyo canım bu ara. şimdi bile yedim
Hayatıda saldım ayrıca
evet rahatmış ama eşin işte . Girsen bile bi zamn sonra tat vermez .is cok rahat canim,telefinlara bakicagim sadece oda pizza siparisi alcagim zorda degil yorulmiyacagimda yani
Ama esim iste
15,14 ve kücük cadim 2 yasinda
ihtiyacimiz yok cok sükür nevosumda calismak istiyorum is teklifide bana tam uygun ama esim aksilik yapiyor iste
onun karsi cikmasi varya hep kiskancligi yüzünden
Ölçülü yersen sorun yokBu saattemi yedin
Akışınamı bıraktınBen de öyle yapıyorum buara
Aman iyi olsunlarEvet dersler ağırlaşmıştır tatil yaklaşıyor Sizin tatilde var değil mi:26:
Bizde iyiyiz canım bugün biraz çarşıya gittik gezdik alışveriş falan
sen bilirsin canım o zaman eşini ikna edersen çalış yoksa hiç girişme nların tersine gelmek iyi olmuyor
haziran 15. ben de tek başıma mağza mağza dolaşmayı çok seviyomevet canim tatil var ama daha var baya temmuzun sonunda sizde nezman basliyor :44:
negüzel yapmissinnizbende alisverisi cok severim ama market degil magazayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?