Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kardelen canmmm sen geliorsunn benim çıkmam gerekk gecmişi okuon görüşürüzz

Annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun şimdi hazırlanıp anneme gidicem bugün yokum herkese iyi pazarlar

Günaydın
Anneler gününüz kutlu olsun
Eki Görüntüle 709406

anneler günün kutlu olsun canımmm

Annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun şimdi hazırlanıp anneme gidicem bugün yokum herkese iyi pazarlar

ne güzel ben annemin yanında değilim yine onlar memkete gittiler Balıkesir'e bize yakınlar aslında ama eşimin kursu var işte o yüzden burdayı napalım sağlıklı olsun da. Aradık kutladık onlar toplanmışlar kalabalık ne güzel anneannemin mezarına da gidecekler. Benim içinde dua edin dedim öyle işte eşimde kursa öğledne sonra gidecek bugün gelince kaynanamı da alıcaz dışarı çıkıcaz hem ayakkabısı gelmiş onu alırız hem de yemek yeriz dedik bakalım.

selam kızlar suan erık ve tuz yıyorum....sızede vereyım dedım...o kadar cok yemısımkı mıdemde eksımeler meydana gelecek sankı...

rabişşşşşşşşşşş karsılasamıyoruz senınle.....analar gunun kutlu olsun bacım...ınslah bende bu sene ana olacam

uzun durmayı ısterdım ama bı kız arkadasım cagırdı caya gıdıcem hazır herıfte evde yokken gıdeyım..

gorusuz yarın kızlar....optum

iyi güzel oluyorda erik yemek insanin agzi yüzü burusuyor yerken

sagol canim INSALLAH bu sene güzel haberlerini duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…