Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kime kargo geliyor, ne kargosu geliyor, abla zeboş müsait değildir muhtemelen yoksa mutlaka açardı, aldın dimi telefonunu patrondan :44:

Kime kargo geliyor, ne kargosu geliyor, abla zeboş müsait değildir muhtemelen yoksa mutlaka açardı, aldın dimi telefonunu patrondan :44:

Kızçem anneler günü için hediye yolluyor bana da onu bekliyorum hala gelmedi,çiçek sepetinden yolluyor genelde herhalde ondandır müsaitdeğildir,sağolsun verdi telefon numarasını ..

Tamam ablacımAkşama ne yemek var

Pazı kavrulıyor makarna bide kızartma var

Hoşgeldin canım nasılsın
İyi sayılır ama cumartesi o kadar yoruldum ki, birde çok fazla yapmışım yaptıklarımı hiç yenmedi, herkesin evine yolladık ablamla, dur resmini çekmişti ablam galiba bulayım :26:

Oh ne güzel, bende anneme hem ayakkabı aldım hemde boonyfooddan meyve sepeti gönderdim, afyondaydı annemle babam

Ellerine sağlık canım çok çeşit mi yapmıştınTamam bekliyorum

Güle güle kullansın cicilerini,bizimkide genelde öyle şeyler yollatıyor bakalım bu sefer ne gelecek ohhh ne güzelll balayı gibi olmuş onlara ev işi ne oldu bodruma gitmişerdi

Ellerine sağlık ablacım

Sağolll hayatımmmm

Ellerine sağlık kzuucummmm ne güzle şeyler yapmışsın öylee

Harcımamı benim abla yemek yapmak, enginar ile meksika fasulyesi salatasını 45 saatte yaptım, öyle yoruldumki, hıııı birde mozaik pasta yapmıştım, ablam nasıl yetiştirdin hepsini diye çok şaşırdı, çatal bıçak takımlarını bulamadım, kadehleri bulamadım, annemlerde yoktu, ne bulduysam öyle yaptım öffffff

Vallahi süpersin

Niye öyle diyorsun ki kuzumm gayette güzel olmuş öyle öyle el alışkanlığını kazanacaksın işte mozaik mi yaptınnnn bayılırımmm gayette güzel olmuş yaptıkların süpersin cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…