Abla bunu kime söyledin
Kargon geldimiHoş gördümmmmm
İyiyim canım sağolll kolun nasıl oldu
Hadi bakalım ankaraya gidecem bende önümüzdeki hafta olur herhalde
Görüşürüzz canım selam söyle annene
nevoşum sana tabiki
Kargon geldimi
Sağol ablacım
Kim var kuzular :26:
Gelmedi daha akşam 7'ye kadarmış bekliyorum
Kime kargo geliyor, ne kargosu geliyor, abla zeboş müsait değildir muhtemelen yoksa mutlaka açardı, aldın dimi telefonunu patrondan :44:
Kime kargo geliyor, ne kargosu geliyor, abla zeboş müsait değildir muhtemelen yoksa mutlaka açardı, aldın dimi telefonunu patrondan :44:
Tamam ablacımAkşama ne yemek var
İyi sayılır ama cumartesi o kadar yoruldum ki, birde çok fazla yapmışım yaptıklarımı hiç yenmedi, herkesin evine yolladık ablamla, dur resmini çekmişti ablam galiba bulayım :26:Hoşgeldin canım nasılsın
Kızçem anneler günü için hediye yolluyor bana da onu bekliyorum hala gelmedi,çiçek sepetinden yolluyor geneldeherhalde ondandır müsaitdeğildir,sağolsun verdi telefon numarasını ..
Pazı kavrulıyor makarna bide kızartma var
Kızçem anneler günü için hediye yolluyor bana da onu bekliyorum hala gelmedi,çiçek sepetinden yolluyor geneldeherhalde ondandır müsaitdeğildir,sağolsun verdi telefon numarasını ..
Pazı kavrulıyor makarna bide kızartma var
İyi sayılır ama cumartesi o kadar yoruldum ki, birde çok fazla yapmışım yaptıklarımı hiç yenmedi, herkesin evine yolladık ablamla, dur resmini çekmişti ablam galiba bulayım :26:
Oh ne güzel, bende anneme hem ayakkabı aldım hemde boonyfooddan meyve sepeti gönderdim, afyondaydı annemle babam
İyi sayılır ama cumartesi o kadar yoruldum ki, birde çok fazla yapmışım yaptıklarımı hiç yenmedi, herkesin evine yolladık ablamla, dur resmini çekmişti ablam galiba bulayım :26:
Oh ne güzel, bende anneme hem ayakkabı aldım hemde boonyfooddan meyve sepeti gönderdim, afyondaydı annemle babam
Ellerine sağlık ablacım
Ellerine sağlık kzuucummmm ne güzle şeyler yapmışsın öylee
Harcımamı benim abla yemek yapmak, enginar ile meksika fasulyesi salatasını 45 saatte yaptım, öyle yoruldumki, hıııı birde mozaik pasta yapmıştım, ablam nasıl yetiştirdin hepsini diye çok şaşırdı, çatal bıçak takımlarını bulamadım, kadehleri bulamadım, annemlerde yoktu, ne bulduysam öyle yaptım öffffff
Vallahi süpersin
Harcımamı benim abla yemek yapmak, enginar ile meksika fasulyesi salatasını 45 saatte yaptım, öyle yoruldumki, hıııı birde mozaik pasta yapmıştım, ablam nasıl yetiştirdin hepsini diye çok şaşırdı, çatal bıçak takımlarını bulamadım, kadehleri bulamadım, annemlerde yoktu, ne bulduysam öyle yaptım öffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?