Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bana anlatın güzin ablanız olimm

Şimdi güzin abla şöyle bi durum var..eniştem hala ameliyat olmadı bizde kalıyolar bütün düzen alt üst.Kocamın işleri çok yoğun onu göremiyorum. Canım sıkkın yaniiiiii

Şimdi güzin abla şöyle bi durum var..eniştem hala ameliyat olmadı bizde kalıyolar bütün düzen alt üst.Kocamın işleri çok yoğun onu göremiyorum. Canım sıkkın yaniiiiii
şincik yavrum ben sana derim ki evde hasta ol ilgineneme annene gitsinler biraz sonra hastayım beyyy yanıyoruuum yetiş gayriii diye telefon aç enişteye
sabriye tezzenin sırtından vurulması bile beni mutlu etmedi

nerden başlasam

başla melda yavrum açıl güzin ablana

benim durum şöyle güzin apla
kocam kafamı çok şişiriyorrrrrrrrsempatiksalakcinni
iş ile ilgili sorunları bana anlatıyo aile sorunlarını bana anlatıyo benim kalbimi balon ediyo sonra neden beni görünce yüzün asık diyorrrrr:tomato:

şincik yavrum ben sana derim ki evde hasta ol ilgineneme annene gitsinler biraz sonra hastayım beyyy yanıyoruuum yetiş gayriii diye telefon aç enişteye

başla melda yavrum açıl güzin ablana

Güzin abla bu işe yaramaz ya benim kocam bi işkolik annen baksın sana ben gelene kadar dersempatiksalakcinniya da teyzen yanında dersempatiksalakcinni

Güzin abla bu işe yaramaz ya benim kocam bi işkolik annen baksın sana ben gelene kadar dersempatiksalakcinniya da teyzen yanında dersempatiksalakcinni

yaaaa o zaman annem teyzemle eniştemle hastaneye gitti yalnızmm ateş fena ühühühüüh diye ağla gelmezsen seni her 10dk bir ararım ulaşamazsam tüm arkadaşlarını ararım deee

meldaaaa derdini söylemedin olmaz kiii v

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…